• Pante Srećkovića 23
    Beograd, Zvezdara
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 120

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Poslednje Pijanstvo nalazi se u ulici Pante Srećkovića 23, na Zvezdari. Kafana, koja može da primi 120 gostiju, posebno je mesto za sve ljubitelje popularne pop/folk muzike u kojoj mogu da uživaju od 22h pa sve do četiri časa iza ponoći.

Kafana Poslednje Pijanstvo osmišljena je da na jedan veseli boemski način donese kafanske provode svima koji teže za takvom vrstom izlazaka. Boemski enterijer, kao sa razglednica, izvanredna živa muzika, najbolje srpske rakije i vina, podsetiće Vas na onaj po malo zaboravljeni duh nekadašnjeg Beograda, kada je kafana bila simbol svih najznačajnijih događaja u gradu i životima pojedinaca. Takođe, usluga ne može biti drugačija do perfektna. Ljubazno i profesionalno osoblje je tu da Vas sasluša i ugosti na najbolji mogući način i da učini da Vam svaka poseta ovoj kafani ostane duboko urezana u sećanje i da uvek poželite da se vratite da zajedno igrate, plešete i pevate.

U kafani Poslednje Pijanstvo piće je izuzetno kvalitetno, a cene jako pristupačne, baš prilagođene kafanskom džepu. Tu su i razne promo akcije dodatnog sniženja cena pića, čime je Vaš noćni provod zagarantovan.

Repertoar koji Vas čeka u kafani Poslednje Pijanstvo je zaista pravi kafanski, a ovde ćete imati priliku da uživate u taktovima svojih omiljenih pesama i da se veselite u najboljem društvu. Zabavljaće Vas najpopularniji bendovi u gradu, a očekuju Vas dobre pop folk klupske svirke, tako da gosti različitih ukusa mogu biti zadovoljeni.

Ukoliko ste željni dobre pesme i mesta gde možete igrati baš onako kako se osećate ili želite da se vrhunski provedete, onda je kafana Poslednje Pijanstvo pravi izbor za Vas! Posetite je jednom da biste proverili, a vratićete se sigurno!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Poslednje Pijanstvo
Average rating:  
 1 reviews
 by rada

lepa kafana na Zvezdari


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Poslednje Pijanstvo