• Omladinskih Brigada 65b
    Beograd, Novi Beograd
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Poslednji Dinar je novootvorena prestonička kafana koja se nalazi na Novom Beogradu u ulici Omladinskih Brigada 65 b.

Kafana Poslednji Dinar svojim gostima nudi jedinstvenu kafansku atmosferu u koju ćete se uveriti već prvim dolaskom. Ova simpatična kafanica je idealno mesto ukoliko želite da uživate u društvu drage osobe, da se provodite sa prijateljima, ili pak da obeležite neki značajan momenat poput rođenja, momačke ili devojačke večeri. Povoda ne mora ni da bude, jer kafana Poslednji Dinar je stanica za sve one koji znaju, ali i one koji ne znaju gde će…Ovde uvek možete opušteno igrati i maksimalno se zabavljati.

Kafana Poslednji Dinar nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na pop i folk muziku. Dakle sve ono što srcu prija, novi i stari hitovi, ali i pesme u kojima svaki gost može uživati. Na programu kafane Poslednji Dinar možete čuti i razne bendove kao i sjajne samostalne izvođače, koji su veliki profesionalci i svoj posao obavljaju sa puno ljubavi. U sve ovo ćete se uostalom i uveriti prilikom vaše prve posete. Tada ćete spoznati fenomenalnu atmosferu koja dominira kafanom Poslednji Dinar. Muzički program je vrlo pažljivo biran, tako da svaki gost može da uživa i provede sjajno veče.

Kafana Poslednji Dinar je prilično prostrana, sa dovoljno prostora za opušteno đuskanje, skakanje i plesanje…Dovoljno vam govori činjenica da može da primi i do 200 gostiju što je, složićete se, prilično veliki broj ljudi. Što se enterijera tiče, kafana Poslednji Dinar je uređena u pravom kafanskom stilu, sa kariranim stolnjacima i zavesama, i jednostavnim linijama nameštaja. U ovoj kafani, akcenat je više usmeren na dobar provod i goste, nego na sam ambijent. Jednostavan nameštaj, sa visokim stolovima i stolicama, kao i klasičnim stolovima sa kožnim garniturama u uglovima prostorije, zadovoljiće potrebe svakog gosta. Ogledala su postavljena na crvenim zidovima i prosto, čist i jednostavan dizajn, čini čitavu kafanu Poslednji Dinar ukompletiranu i savršenu, baš ovakvu kakva jeste.

Ono što je jako bitno u kafani Poslednji Dinar, jeste, da su cene fenomenalne,odnosno toliko niske, da ćete i sami poželeti ovde poslednji dinar da ostavite!

Za sada kafana Poslednji Dinar radi subotom od 22:00h, pa sve do tri sata iza ponoći, a u planu je otvaranje još nekih dana za vaš nezaboravan provod. Ono što je sigurno - dobar provod je zagarantovan, a na vama je samo da ga ne propustite.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Poslednji Dinar
Average rating:  
 1 reviews
 by matija

mnogo dobra kafana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Poslednji Dinar