• Kneza Višeslava 88
    Beograd, Rakovica
  • 22:30h - 04:00h
  • Pop / Rock / Folk
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Prava Bajka je zatvorena. Na mestu nekadašnje kafane Prava Bajka sada se nalazi kafana Bajka.

 

Kafana Prava Bajka nalazi se u ulici Kneza Višeslava 88, nadomak Banovog brda kod Avala filma u prelepom senovitom delu Košutnjaka.

Verovatno vam je ime poznato, a to je nekadašnja kafana Bajka, koja je preobučena i akcentovana u “Pravu” i jako je željna da vas ugosti. Novi koncept na staroj lokaciji.

Kafana Prava Bajka vas poziva da, skriveni od gradske buke i gužve, uživate u autentičnim specijalitetima srpske kuhinje i najbolju muziku koja upotpunjuje čitav ugođaj.

U ambijentu koji vas vraća u prošla vremena, u opuštajućoj atmosferi, serviraju se najukusnija i najkvalitetnija domaća ali i internacionalna jela i pića. Ipak, ono što se najviše pamti jesu vrhunska usluga i atmosfera koju kafanu Prava Bajkla izdvajaju u bogatoj ponudi Beograda.

Kafana Prava Bajka će vam pružiti nezaboravan provod četvrtkom, petkom i subotom. Program će činiti žive svirke, širokog repertoara i to od pop-rock, zabavne, pa do narodne. Na Košutnjaku, u kafani Prava Bajka spojene su prošlost, sadašnjost, vrhunska ugostiteljka ponuda i atmosfera koja podseća na minule vekove i porodicu. U probranoj ponudi dobrog zalogaja, starih narodnih jela, ne preostaje vam ništa drugo, nego da uživate!

Klimatizovan i prijatan prostor svojim kapacitetima zadovoljiće sve vaše prohteve. Uz zvuke akustične muzike, u prijatnoj atmosferi Košutnjaka, moćete da organizujete svoje raskošno venčanje, skromno krštenje, proslavu punoletstva ili samo ručak sa prijateljima koji će to sigurno zauvek pamtiti.

U rustičnoj bašti kafane Prava Bajka svaki trenutak je jedinstven. U bojama osvežavajućeg proleća, prijatnog šumskog leta ili smirujuće jeseni uživajte u ukusima Srbije posmatrajući decu kako se zabavljaju na igralištu.

Za sve vaše specijalne potrebe, predloge, sugestije na raspolaganje vam je profesionalno i ljubazno osoblje kafane Prava Bajka. Kapacitet ove sjajne kafane je oko 400 ljudi, a ono što je sigurno jeste da su svi uvek na nogama i da raspoloženje ne opada ni u jednom trenutku. Kafana Prava Bajka predstavlja nezaobilazno mesto za izlazak kako mladjih ,tako i starijih generacija.

Ne propustite da proživite trenutke kao iz bajke. Dođite u kafanu Prava Bajka.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Prava Bajka
Average rating:  
 1 reviews
 by kosta

🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Prava Bajka