• Starca Milije 1a (Rakovica)
    Beograd, Rakovica
  • 22:00h - 04:00h
  • Folk
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Premier nalazi se u ulici Starca Milija 1a, i predstavlja poseban deo renomiranog restorana Premier, koji je lociran u samom centru Rakovice. Kafana Premier, odiše domaćim stilom i pravom boemskom atmosferom. Ovde se uvek možete opustiti i dobro provesti uz dobru kvalitetnu narodnu pesmu. Enterijer kafane Premier podređen je vašem uživanju i vrhunskom provodu. Unutrašnjost je ukrašena detaljima koji krase stare srpske kafane, ali u kombinaciji sa modernim elementima, što svakako predstavlja pravi recept za uspeh.

Svake subote kafana Premier omogućuje vam uživanje u živoj svirci izuzetnih muzičkih sastava. Muzika je uvek veoma pažljivo birana, pa u kafani Premier možete očekivati isključivo velike muzičke profesionalce i virtouze, koji svoji posao obavljaju sa puno ljubavi, a iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo. Muzički repertoar usmeren je ka kafanskoj muzici, koja vas najbolje dira pravo u srce i podseća na drage trenutke iz vašeg života, međutim, moći ćete da čujete sve ono što muzičare u tom trenutku inspiriše. Naravno, repertoar se prilagođava strukturi gostiju, što samo garantuje da iz ove kafane nikada nećete izaći nezadovoljni.

U kafani Premier nesumnjivo ćete pasti u sevdah, probati najbolja pića i hranu i poželeti da dođete ponovo. Upravo je to jedna od karakteristika ove kafane. Nemoguće je da se u nju ne zaljubite već na prvi pogled. U kafani Premier očekuje vas zaista besprekorna usluga na vrhunskom nivou. Osoblje je uvek spremno da vas usluži, a raspoloženje je uvek izuzetno. U kafani Premier konobar vam je uvek najbolji drug. Ovde se možete provoditi kad ste srećni, veseli, tužni, kada nešto slavite ili kada nešto zaboravljate. Kafana Premier idealna je za svaku priliku. Šef kuhinje kao vrhunske specijalitete koje morate probati izdvaja piletinu "Cezar", tarator salatu i ribu list u foliji. Pružite sebi jedinstveno gurmansko iskustvo i uživajte u fantastičnim ukusima koje vam kafana Premier nudi. Tu su i italijanske paste, interesantan program ribe, jela sa roštilja, ali i jela po porudžbini.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Premier
Average rating:  
 1 reviews
 by Stanislav

Najbolje paste u gradu!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Premier