• Mileševska 73
    Beograd, Vračar
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Premijera spada u novije kafane u Beogradu. Kafana Premijera je za jako kratko vreme postala vodeće mesto u glavnom gradu kada je u pitanju kafanski provod.

Kafana Premijera se nalazi u centru Beograda nadomak Slavije, na Vračaru, preko puta Beogradskog dramskog pozorišta, u ulici Mileševska broj 73.

Kafana Premijera se sastoji iz nekoliko delova.
Zatovrenog dela pravog kafanskog duha sa sve kariranim stoljnjacima, ozvučenim bendom i odličnim enterijerom u kome će svako pronaći odgovarajuće mesto po sovm ukusu, bilo da je reč o barskom stolu, visokom sedenju, kafanskom stolu ili separeu. Ovaj deo radi tokom cele godine tri puta nedeljno, četvrtkom, petkom i subotom od 22h pa sve do 04h, a odličan provod je zagarantovan bez obzira koji je dan u pitanju.
Drugi deo kafane predstavlja restoranski deo u kome preko celog dana, kao i uveče, možete uživati u vrhunskim specijalitetima domaće kuhinje po skroz pristupačnim cenama.
Treći deo kafane je predivna bašta u kojoj tokom letnjih meseci možete uživati uz roštilj na ćumur i druge specijalitete domaće kuhinje po kojima je kafana Premijera poznata, a sve to uz zvuke izvrsnih tamburaša.

Ako volite pravu kafanu gde je uvek prisutna živa muzika, zatim popularne cene pića, kao i sjajan enterijer, a pritom da ima dobro i da se zamezi i pojede, onda sa kafanom Premijera nikako ne možete pogrešiti. Nemojte nam verovati na reč, rezervišite svoje mesto na vreme, dođite i u sve ovo se uverite i sami!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Premijera
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Premijera