• Ljubomira Stojanovića 31
  • 21:00h - 03:00h
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Profesorska Kolonija nalazi se u ulici Ljubomira Stojanovića 31, na Paliluli, u prizemlju novoizgrađene zgrade. Kafana Profesorka Kolonija počela je sa radom sasvim stidljivo, a preti da postane jedna od najposećenijih mesta za noćni provod u gradu.

Popularnosti kafane Profesorka Kolonija, pored negovanja duge beomske tradicije, doprinosi i besprekorna usluga, uvek ljubazno osoblje spremno da vas usluži, komforan i prijatan ambijent, kao i sjajna muzika. Muzika je žanrovski usmerena na starogradske numere i kvalitetnu narodnu pop/folk muziku.

Naime, kafana Profesorka Kolonija radi svakim danom kao kafe, da bi se vikendom, tačnije petkom i subotom, pretvorila u kafanu sa najboljim noćnim provodom. Tada Profesorka Kolonija predstavlja definitivno najbolji izbor za sve ljubitelje dobre kafanske pesme i boemske atmosfere.

Enterijer kafane Profesorka Kolonija je maksimalno podređen vašem raspoloženju, tako da loših mesta nema. U ovoj kafani, pri dizajnu ambijenta, posvećena je pažnja svakom detalju, što i sami možete da primetite. Pri samom ulasku u kafanu Profesorsku Koloniju, imaćete utisak kao da ste se vratili par godina unazad, a opet se meša sa savremenim vremenom. Imaćete utisak kao da ste zalutali u nečiji stan…Stari tranzistori na prozorima i gramofon, bicikle na zidovima, klavir u dnu sobe, stare maske i umetnička dela, i sve daje neku dozu topline i miline da uživate u vašoj divnoj noći. Kombinacijja drveta i cigli je pun pogodak Profesorske Kolonije, pogotovu zbog akustičnosti muzike, tako da, možete slobodno da uživate u sjajnom zvuku tamburaša i dobrog meraka.

Stolovi i stolice koje su presvučene kožom, udobne garniture, raspoređene si duž cele kafane, tako da je udobnost na prvom mestu. Mada, u kafani Profesorska Kolonija se nikada ne sedi…

Tokom letnjih dana, kad otopli, prepustite se čarima prelepe bašte Profesorske Kolonije. S obzirom da je zatvorena visokim zidovima i ogradom, daje vam potpunu privatnost. Udoban nameštaj od trske na kamenom pločniku sa dodatkom veštačke trave, fontana u uglu, i svaki sitan detalj kome je posvećena pažnja čini baštu jednostavnom rečju - prelepom.

U bogatoj ponudi kafane Profeska Kolonija je veliki izbor pića, kako stranog, tako i domaćeg. Gosti takođe mogu da se počasti raznim šejkovima i sladoledom odličnog ukusa.
Kafana Profesorska Kolonija kapaciteta je oko 100 ljudi unutar kafane, a radi čak do 3 h iza ponoći.

Kafana Profesorska Kolonija pruža vam neverovatan i neponovljiv provod, jedinstven u gradu. Ne propustite da budete deo istorije Profesorske Kolonije i u neverovatnom ambijentu otpočnete zajedničku pustolovinu. Još samo malo i kafana Profesorka Kolonija, postaće vaše omiljeno mesto za opuštanje, igranje i pevanje svakog vikenda.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Profesorska Kolonija
Average rating:  
 1 reviews
 by Andjelka

Vrh mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Profesorska Kolonija