• Zetska 2
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Ringišpil je pravi primer starogradske kafane, autentičnih i nezaobilaznih kafanskih motiva u vidu kariranih stolnjaka, drvenih stolica i stolova i crvene opeke. U prilog tome ide i njena lokacija u srcu starog Beograda, u Zetskoj ulici broj 2.

Zetska ulica je omiljena ulica Beograđana, što zbog njenog rustičnog ruha, što zbog istorijske važnosti. To je kaldrmisana, pešačka zona i čini jednu od tri ulice skadarlijske celine. Neka vas ovo ne obeshrabri, brojni dnevni i noćni prevozi voze do kafane Ringišpil, taksi stanica je samo par metara udaljena. Radnim danima besplatni zonski parking važi od 21h, a subotom od 16h. Za goste koji su u poseti Beogradu i željni kvalitetnog provoda na srpski način, obližnji hosteli i hoteli nude još lakši pristup kafani-peške.

Simboličnog naziva, kafana Ringišpil poručuje da je svako dobrodošao da se provoza u krugu zabave. Kako je na ringišpilu broj mesta ograničen, tako i u Ringišpilu morate požuriti i rezervisati svoje od 100 postojećih mesta, da ne biste morali da čekate sledeći krug.

Naša čuvena “koliko para toliko i muzike” u ovom slučaju ne stoji, jer ma koliko lokacija kafane bila ekskluzivna, cene pića su više nego pristupačne. U ponudi su alkoholna i bezalkoholna pića, a stručno i ljubazno osoblje uvek na usluzi. Što se muzičkog dela tiče, osluškujući ukus današnjeg Beograda, u kafani Ringišpil pevaće se pop pesme i oriti narodne evergreen i one novijeg datuma. Za nostalgične goste, starogradske i boemske pesme su nezaoblazne. Kafana bez “kafanske atmosfere” i ne može se nazvati kafanom, nema dušu, što bi se reklo. U Ringišpilu duša prati telo-autenticni enterijer.

Kafana Ringišpil se sastoji iz dva dela. U prvom delu je veliki pregledni šank od cigle, naspram kog se nalaze prostrani stolovi sa klupama i barski stolovi za one koje ne drži mesto. Drugi deo odiše intimnošću, pa je idealan za zaljubljene ili za tajne dogovore. Naravno, poznat je muzički ukus devojaka, pa ih je u Ringišpilu uvek dosta.
Kafana Ringišpil može biti zatvorenog karaktera, po potrebi. U njoj se mogu organizovati slavlja za Vaše važne datume-rođenje deteta, rođendani, devojačke i momačke večeri, pa i svadbe. Na Vama je da se u naše tvrdnje uverite tako što ćete rezervisati svoje mesto i sigurni smo da ćete, kad jednom vidite, dolaziti stalno.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Ringišpil
Average rating:  
 1 reviews
 by Neda

Bili smo i odusevili se, mnogo je dobra kafana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Ringišpil