• Sremskih Odreda 1
    Beograd, Novi Beograd
  • 21:00h - 04:00h
  • Starogradska
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Sevdah nalazi se u Sremskih Odreda 1, ovo predivno boemsko mesto koje će istinski obradovati sve ljubitelje kafanskog života svojim sjajnim i neprevaziđenim starogradskim repertoarom može razveseliti 150 ljudi.

Kafana Sevdah je kako joj i samo ime kaže mesto koje je sačinjeno od čiste duše i od sevdajha koji su sakupljeni od svih velikh boemskih majstora i preneti baš u ovu kafanu da potonje beomske generacije mogu da uživaju u kafani kakva je nekada bila i kakve se sa setom svi prisećamo. Enterijer kafane Sevdah je božanstven, od svetla preko ukrašenih zidova do šanka u kombinaciji cigle i dvreta sve je osmišljeno za istinsko bomesko, meračko i naravno sevdačko uživanje. Kafana Sevdah ima sve parametre koji su neophodni za uživanje i dobar kafanski provod. Ovde ćete se susresti sa svim onim kafanskim pesmama bez kojih veselje i kafana ne bi opstali ovako dugo.

Usluga u kafani Sevdah je na vrhunskom nivou, osoblje prijatno i boemksi nastrojeno kakvo je i potrebno da bi atmosfera bila autentično kafanska. Cene su korektne i ophođenje prema gostima je uvek na najvišem nivou, od kafane Sevdah možete očekivati samo najbolje, ovo je idealno mesto za sve bitne trenutke u vašem životu, prilika da se na jednom pravom kafanskom i boemskom mestu sastajete sa dragim prijateljima i podelite čašicu dobrog provoda uz najbolje starogradske note koje podjednako važe za sve kafanske generacije. Kafana Sevdah će uvek za vas imati pravu pesmu i pravu reč, veselje ovde dobija onu pravu sevdačku dimenziju koja kafana održava na stabilnim nogama kroz sve ove godine. Ovde je zabava opuštena, atmosfera je domaćinska, a enterijer će vas uvek vraćati ka onim starim kafanskim vremenima koja su opevana u starogradskim pesmama, ispričana u najboljim domaćim filmovima i u najlepšim ljubavnim pričama, zato otpočnite svoju kafansku priču sa kafanom koja je sazdana od čiste sevdačke duše, najlepšom i najveselijom u gradu, kafanom Sevdah.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Sevdah
Average rating:  
 1 reviews
 by stevan filipovic

prava kafana!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Sevdah