• Kraljevića Marka 5
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 03:00h
  • Starogradska
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana SFRJ nalazi se u samom centru Beograda. Kafana simboličnog naziva namenjima je svima koji su voleli nekadašnju Jugoslaviju, bilo da su živeli u njoj, ili širom otvorenih očiju slušali priče starijih o dobrim starim vremenima. To je kafana za sve koji sebe smatraju Jugonostalgičarima i koji se i dan danas nakon dve decenije sa osmehom na licu rado sećaju vremena kada je vladalo bratstvo i jedinstvo.

Kafana SFRJ rezervacije - online lako i brzo

Kafana SFRJ ima kapacitet od 70 mesta, a s obzirom na veliku popularnost ove kafane, rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom restoranu.

Kada je u pitanju kafana SFRJ Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u kafanu SFRJ?

Kafana SFRJ je ujedinila sve bivše republike nekadašnje SFRJ i svakoj ponaosob poklonila jedan sto, želeći da vas makar u mislima vrati na sve ono što je Jugoslavija nekada bila. Vrata kafane SFRJ širom su otvorena ljudima dobre volje svih generacija.

Bilo da ste jugonostalgičar, ili ne, u prijatnoj atmosferi ove kafane, dočekaće vas veoma ljubazno osoblje i poželeti vam dobrodošlicu u nešto drugačijem ambijentu od onih na kakve ste navikli širom Beograda. U moru novootvorenih modernih kafana, ova kafana se izdvaja harmoničnim ambijentom sa pregršt pozitivne energije, koja će vas opčiniti već pri vašoj prvoj poseti.

SFRJ kafana - opis autentične beogradske kafane

Kafana SFRJ kod Brankovog mosta predstaviće vam na jedinstven i originalan način novo mesto za stvaranje uspomena vrednih pamćenja, okruženo zastavama Jugoslavije i slikama iz života druga Tita. Autentičan ambijent ove beogradske kafane, profesionalno osoblje i vrhunska atmosfera nateraće vas da se sa osmehom iznova vraćate.

Enterijer i ambijent kafane SFRJ

Kafana SFRJ predstavlja malu riznicu predmeta od neprocenjive vrednosti karakterističnih za nekadašnju državu, koji se nalaze svuda oko vas, na zidovima, policama, stolovima i stolicama. Uz drvene stolove i intimnu atmosferu osetićete miris i duh stare Juge, jer je svaki kutak naše kafane ovekovečen uspomenama na davna prošla vremena.

Muzika u kafani SFRJ - tamburaši i nostalgični zvuci

Živa muzika uz izvrsne tamburaše podsetiće Vas na pređašnja vremena i probuditi u vama nostalgiju za koju možda niste ni znali da je prisutna. Kafana koja će vam na sebi svojstven način ispričati zanimljivu priču kroz koju je protkan duh stare Jugoslavije. Ako vam je nedostajao zvuk ex Yu hitova, kafana SFRJ je idealno mesto za Vas.

Kafana SFRJ Beograd - adresa kafane

Kafana SFRJ nalazi se u ulici Marka Kraljevića broj 5, u samom centru Beograda. Kafana se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini Brankovog mosta. Lokacija u centru grada, fenomenalan ambijent i jugonostalgična atmosfera kafane glavni su razlozi zašto je ovo mnogima omiljena beogradska kafana.

SFRJ kafana Beograd - parking

SFRJ kafana Beograd ne poseduje sopstveni parking, ali se u neposrednoj blizini nalazi garaža Zeleni venac, a gostima kafane je na raspolaganju i okolni ulični parking. Ukoliko planirate da u kafanu SFRJ dođete nekim alternativnim sredstvima prevoza, na raspolaganju su vam gradski prevoz i taksi vozila. 

Radno vreme kafane SFRJ

Kafana SFRJ radi svakog dana u periodu od 08:00h do 03:00h, bilo da želite da na kratko napravite pauzu od svakodnevnih obaveza i popijete kafu, ili tražite mesto najboljeg noćnog provoda u gradu. Ali nemojte nam verovati na reč! Dođite i proverite zašto je kafana SFRJ drugačija od drugih!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana SFRJ