• Kraljevića Marka 5
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 03:00h
  • Starogradska
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana SFRJ nalazi se u samom centru Beograda. Kafana simboličnog naziva namenjena je svima onima koji su voleli nekadašnju Jugoslaviju, bilo da su živeli u njoj, ili da su širom otvorenih očiju slušali priče starijih o dobrim starim vremenima. Tako da je SFRJ kafana za sve one koji sebe smatraju Jugonostalgičarima i koji se i dan danas, nakon više decenija, sa osmehom na licu rado sećaju vremena kada je vladalo bratstvo i jedinstvo. Obzirom da slična mesta gotovo ne postoje, slobodno možemo da kažemo da je otvaranje ovakvog jednog mesta kao što je kafana SFRJ Beograd dugo isčekivao. A to da poseduje i kuhinju, što ga deklariše i kao restoran, samo daje dodatnu draž.

Kafana SFRJ rezervacije - online lako i brzo

Kafana SFRJ ima kapacitet od 70 mesta, a s obzirom na veliku popularnost ove kafane, rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra na neki od dva dobro poznata broja telefona +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33 ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom restoranu.

Kada je u pitanju kafana SFRJ Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u kafanu SFRJ?

Kafana SFRJ je ujedinila sve bivše republike nekadašnje SFRJ odnosno Savezne federativne republike Jugoslavija i svakoj ponaosob poklonila jedan sto, želeći da kada je posetite da vas makar u mislima vrati na sve ono što je Jugoslavija nekada bila. Vrata kafane SFRJ širom su otvorena ljudima dobre volje svih generacija.

Kafana SFRJ

Bilo da ste jugonostalgičar, ili ne, u prijatnoj atmosferi ove kafane, dočekaće vas veoma ljubazno osoblje i poželeti vam dobrodošlicu u nešto drugačijem ambijentu od onih na kakve ste navikli širom Beograda. U moru novootvorenih modernih kafana, ova kafana se izdvaja harmoničnim ambijentom sa pregršt pozitivne energije, koja će vas opčiniti već pri vašoj prvoj poseti.

Restoran SFRJ Beograd

Ono što je svakako bitno i što ovu kafanu izdvaja od većine drugih kafana je to do ovde možete i lepo da jedete. Zapravo kafana poseduje kuhinju u kojoj se spremaju razna jela nacionalne kuhinje, tako da mnogi ljudi, sa pravom, ovo mesto nazivaju i SFRJ restoran. Cene jela su jako primamljive, pa je restoran SFRJ idealno mesto i da kada poželite svratite na doručak ili ručak, obzirom da radi svakog dana i preko dana. U jelovniku su zastupljnea različita jela kako za ručak, tako i za doručak.

SFRJ kafana - opis autentične beogradske kafane

Kafana SFRJ kod Brankovog mosta predstaviće vam na jedinstven i originalan način novo mesto za stvaranje uspomena vrednih pamćenja, okruženo zastavama Jugoslavije i slikama iz života druga Tita. Autentičan ambijent ove beogradske kafane je pravi muzej predmeta iz tog vremena. Profesionalno osoblje i vrhunska atmosfera nateraće vas da se sa osmehom iznova vraćate.

Kafana SFRJ

Enterijer i ambijent kafane SFRJ

SFRJ kafana predstavlja malu riznicu predmeta od neprocenjive vrednosti karakterističnih za nekadašnju državu, koji se nalaze svuda oko vas, na zidovima, policama, stolovima i stolicama. Uz drvene stolove i intimnu atmosferu osetićete miris i duh stare Juge, jer je svaki kutak ove kafane ovekovečen uspomenama na davna prošla vremena. Od mesta koje možete rezervisati na raspolaganju su samo kafansi stolovi, što definitivno oslikava tradiciju starih jugoslovenskih vremena. Uslovi minimalne potrošnje koji su potrebni za rezervacije ne postoje. Kada uz to u obzir uzmemo i činjenicu da je kafana SFRJ cenovnik sa niskim cenama, onda nema sumnje da će vas ova kafana osvojiti sa prvim dolaskom.

Muzika u kafani SFRJ - tamburaši i nostalgični zvuci

Živa muzika uz izvrsne tamburaše podsetiće Vas na pređašnja vremena i probuditi u vama nostalgiju za koju možda niste ni znali da je prisutna. Kafana koja će vam na sebi svojstven način ispričati zanimljivu priču kroz koju je protkan duh stare Jugoslavije. Ako vam je nedostajao zvuk ex Yu hitova, kafana SFRJ je idealno mesto za Vas.

Kafana SFRJ

Kafana SFRJ Beograd - adresa kafane

Kafana SFRJ nalazi se u ulici Marka Kraljevića broj 5, u samom centru Beograda. Kafana se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini Brankovog mosta. Lokacija u centru grada, fenomenalan ambijent i jugonostalgična atmosfera kafane glavni su razlozi zašto je ovo mnogima omiljena beogradska kafana.

SFRJ kafana Beograd - parking

SFRJ kafana Beograd ne poseduje sopstveni parking, ali se u neposrednoj blizini nalazi garaža Zeleni venac, a gostima kafane je na raspolaganju i okolni ulični parking. Ukoliko planirate da u kafanu SFRJ dođete nekim alternativnim sredstvima prevoza, na raspolaganju su vam gradski prevoz i taksi vozila.

Radno vreme kafane SFRJ

Kafana SFRJ radi svakog dana u periodu od 08:00h do 03:00h, bilo da želite da na kratko napravite pauzu od svakodnevnih obaveza i popijete kafu, ili tražite mesto najboljeg noćnog provoda u gradu. Ali nemojte nam verovati na reč! Dođite i proverite zašto je kafana SFRJ drugačija od drugih!

Kafana SFRJ

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana SFRJ
Average rating:  
 1 reviews
 by Miladin

Jedinstveni u gradu


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana SFRJ