• Kraljevića Marka 5
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 03:00h
  • Starogradska
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana SFRJ nalazi se u ulici Marka Kraljevića broj 5, u samom centru Beograda. Kafana SFRJ, simboličnog naziva, namenjima je svima koji su voleli nekadašnju Jugoslaviju, živeli u njoj, ili širom otvorenih očiju slušali priče starijih o dobrim starim vremenima. To je kafana za sve koji sebe smatraju Jugonostalgičarima i koji se i dan danas nakon dve decenije sa osmehom na licu rado sećaju vremena kada je vladalo bratstvo i jedinstvo.

Kafana SFRJ je ujedinila sve bivše republike nekadašnje SFRJ i svakoj ponaosob poklonila jedan sto, želeći da vas makar u mislima vrati na sve ono što je Jugoslavija nekada bila. Vrata kafane SFRJ širom su otvorena ljudima dobre volje svih generacija.

Bilo da ste jugonostalgičar, ili ne, u prijatnoj atmosferi ove kafane, dočekaće vas veoma ljubazno osoblje i poželeti vam dobrodošlicu u nešto drugačijem ambijentu od onih na kakve ste navikli širom Beograda. U moru novootvorenih modernih kafana, ova kafana se izdvaja harmoničnim ambijentom sa pregršt pozitivne energije, koja će vas opčiniti već pri vašoj prvoj poseti.

Kafana SFRJ predstavlja malu riznicu predmeta od neprocenjive vrednosti karakterističnih za nekadašnju državu, koji se nalaze svuda oko vas, na zidovima, policama, stolovima i stolicama. Osetićete miris i duh stare Juge, jer je svaki kutak naše kafane ovekovečen uspomenama na davna prošla vremena.

Kafana SFRJ radi 7 dana u nedelji, bilo da želite da na kratko napravite pauzu od svakodnevnih obaveza i popijete kafu, ili tražite mesto najboljeg noćnog provoda u gradu. Kafana SFRJ kod Brankovog mosta predstaviće vam na jedinstven i originalan način novo mesto za stvaranje uspomena vrednih pamćenja, okruženo zastavama Jugoslavije i slikama iz života druga Tita.

Živa muzika uz izvrsne tamburaše podsetiće Vas na pređašnja vremena i probuditi u vama nostalgiju za koju možda niste ni znali da je prisutna. Kafana koja će vam na sebi svojstven način ispričati zanimljivu priču kroz koju je protkan duh stare Jugoslavije. Ako vam je nedostajao zvuk ex Yu hitova, kafana SFRJ je idealno mesto za Vas.

Ali nemojte nam verovati na reč! Dođite i proverite zašto je kafana SFRJ drugačija od drugih!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana SFRJ