• Desanke Maksimović 8
    Beograd, Vračar
  • 22:00h - 02:00h
  • Pop / Folk
  • 55 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Sitni Sati locirana je u srcu Vračara, u ulici Desanke Maksimović 8 i pravo je boemsko mesto. Kafana Sitni Sati je manja kafana koja ima pravi ambijent za kafanski provod.

Ova kafana nije ni nalik na trenutno aktuelne velike kafane sa stotinama ljudi, pa ukoliko želite intimniju varijantu da se sa svojim društvom dobro provedete kafana Sitni Sati može da bude odličan izbor, jer prima 55 ljudi.

Kafana Sitnii Sati je idealno mesto zabave, posebno za sve ljubitelje popularne muzike u kojoj mogu da uživaju od 22h pa sve do 2h iza ponoći. Repertoar koji vas čeka u kafani Sitni Sati je zaista pravi kafanski onaj koji podseća na kafanu iz najboljeg doba, ovde ćete imati priliku da uživate u taktovima svojih omiljenih pesama i da se veselite u najboljem društvu u najlepšoj kafani u gradu.

Enterijer kafane Sitni Sati veoma je specifičan i podređen je vašem maksimalnom uživanju. Kafana Sitni Sati je takvog arhitektonskog sklopa da loših mesta nema, odnosno u svakom trenutku ćete biti u samom centru zbivanja. Kafana Sitni Sati raspolaže uglavnom šankom, barskim stolovima kao i kafanskim stolovima.

Usluga u kafani Sitni Sati ne može biti drugačija do perfektna, ljubazno i profesionalno osoblje je tu da vas sasluša i ugosti na najbolji mogući način. Cene su veoma pristupačne, a izbor bića veoma raznovrstan usklađen potrebama svakog gosta. Naime, ovde vas očekuje nasmejano osoblje uvek spremno da vas usluži, tu su i druželjubivi konobari, najlepše devojke, najniže cene i najiskreniji sevdah.

Kafana Sitni Sati svojim gostima nudi jedinstvenu kafansku atmosferu, što je čini izuzetno specifičnom. Kafana Sitni Sati je idealno mesto ukoliko želite da se neobavezno provodite sa svojom dragom osobom, kao i sa prijateljima, ili da obeležite neki značajan momenat. Ovde uvek možete opušteno igrati i maksimalno se zabavljati.

Kafana Sitni Sati radi od četvrtka do nedelje. A ono što je sigurno, dobar provod je zagarantovan, na vama je samo da ga ne propustite. Svratite da uživamo zajedno do sitnih sati!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Sitni Sati
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Sitni Sati