• Glavna 51
    Beograd, Zemun
  • 22:00h - 04:00h
  • Starogradska
  • 40 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Slatki Greh nalazi se u samom centru Zemuna, u Glavnoj ulici broj 51. Kafana Slatki Greh je kafana karakterističnog i krajnje domišljatog imena, vešto je skrivena i zaklonjena od radoznalih očiju slučajnih prolaznika koji neće moći tako lako da je primete kako bi svratili na tek neko piće.

Kafana Slatki Greh nalazi se u podrumu zgrade, u intimnom delu, a ulaz se odobrava samo odabranim gostima. Dođite i proverite, jer možda baš vi budete jedan od tih gostiju.
Kao svaki mali slatki greh,takva je i ova kafanica – malena ali posebna. To je upravo zato što je ovde dozvoljen ulaz samo starijoj ekipi, starosti preko 20 godina, a nije ni retkost da u kafani Slatki Greh utočište pronalaze i poznate ličnosti iz kulturnog i javnog života koje ne žele da budu viđene u javnosti.

Kafana Slatki Greh biće vaše omiljeno mesto za provod, a ovde kad dođete, bilo sami ili u društvu, izaći ćete sa novim prijateljima, kumovima, a možda i devojkom ili momkom.

Vesela atmosfera, protkana raznoraznim zanimljivim show momentima, koji u pravom momentu razbijaju monotoniju, izaziva oduševljenje kod gostiju koji se iznova vraćaju.
Slatki greh kafana nudi pravu muziku, sa nastupom akustičnih bendova gde vam je pravi, boemski provod zagarantovan.

Repertoar se redovno dopunjuje novim sadržajima, a ova kafanica je uvek spremna da vas iznenadi i pokaže nešto novo i inovativno. Kafana Slatki greh je uvek za korak ispred drugih…
Enterijer kafane Slatki Greh je tako koncipiran da, iako je malena, staje dosta ljudi. Poenta jeste da ljudi budu bliski i da se jednostavno lepo zabavljaju, što Slatki Greh i uspeva da postigne. Postoje kafanski stolovi, tako da svako može pronaći odgovarajuće mesto za sebe.
Sve to navedno uz prijatan ambijent, ljubazano i profesionalno osoblje čini provod u ovoj kafani provodom za pamćenje.

U kafani Slatkin Greh cene su veoma pristupačne svakome ko voli da izlazi u duhu starih boema. Za “jednu crvenu” možete da pijete do mile volje i plus da počastite drštvo, tako da ne razmišljajte o računu jer u ovoj kafanici se samo provodi, a misli su usmerene samo i isključivo na uživanje.

Svi razlozi za provod u ovoj kafani su tu, a kad poželite da dođete obzirom da u kafanu staje oko 40 ljudi, rezervišite svoje mesto na vreme.
Dođite i uverite se u odličan provod u kafani Slatki Greh.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Slatki Greh
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Slatki Greh