• Miloša Pocerca 10
    Beograd, Savski venac
  • 21:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Slobodni Strelac nalazi se u centru grada, u ulici Miloša Pocerca broj 10. Kafana Slobodni Strelac ima nešto što druge kafane nemaju. Ovo je mesto koje će vas tako lako očarati da nećete ni primetiti, da polako, ali sigurno kafana Slobodni Strelac postaje vaša druga kuća. Reč je o mestu koji nudi upravo onakvu zabavu zbog koje ćete zaigrati čim zakoračite u kafanu Slobodni Strelac, hteli vi to ili ne.

Kafana Slobodni Strelac radi od utorka do nedelje u periodu od 21h do 4h. Fenomenalni i poznati muzičari koji su pravi majstori meraka i boemstva, kroz narodnu i zabavnu muziku pokazaće vam ono najbitnije što se očekuje od svake kafane. To su upravo provodi sa dušom, koje kafana Slobodni Strelac nesumljivo ima i zbog koje ćete je odmah zavoleti.

Dozvolite sebi da dođete na ovo "strelište" vrhunskog provoda i otkrijete gde se krije najbolja zabava u gradu. Kafana Slobodni Strelac prima do 300 gostiju, a vi ne dozvolite sebi da ne budete jedan od njih.

Budite svedok fantastičnih kafanskih momenata koje i da želite, nećete moći da prepričate, nego ćete sve radoznale prijatelje morati da dovedete na ovo fantastično mesto kako bi i oni iskusili kafanu u pravom smislu te reči. Dođite i uverite se sami o čemu govorimo.
Enterijer kafane Slobodni Strelac je potpuno drugačiji od drugih. Prostran, funkcionalan i veoma primamljiv. Imaćete osećaj kao da ste u nekom klubu s obzirom da je dosta uloženo u sam izgled. Pored odličnog osvetljenja i neonskih lampi, u Strelcu preovladava crvena boja, boja vatre i ljubavi. Tu su naravno i kafanski stolovi, kao i veliki šank u dnu kafane.

Slobodni Strelac će se potruditi da vam trenutci provedeni u ovoj kafani ostanu u najlepšem sećanju. Muzičari koji nastupaju u kafani Slobodni Strelac će sigurno pogoditi vaš ukus i doneti vam upravo onakvu zabavu kakvu zaslužujete i koja je bolja i drugačija od onog na šta ste navikli. Pored sjajnog repertoara i prelepog enterijera, vašem nezaboravnom provodu prijaće i prave kafanske cene.

Ako volite pravu kafanu gde je uvek prisutna živa muzika, zatim popularne cene pića, kao i sjajan enterijer, a pritom je na odličnoj lokaciji, onda sa kafanom Slobodni Strelac nikako ne možete pogrešiti. Nemojte nam verovati na reč, rezervišite svoje mesto na vreme, dođite i uverite se sami!
Dođite da zajedno do sitnih sati uživamo u zvucima najvećih hitova narodne muzike koje pevaju pravi majstori. Dođite i budite pravi strelac u kafani Slobodni Strelac.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Slobodni Strelac
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Slobodni Strelac