• Vojvode Dobrnjca 34
    Beograd, Palilula
  • 21:00h - 02:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Složna Braća - Humoristička serija “Složna braća” iz pera Neleta Karajlića, nastala 1995. godine, pored toga što nas je nebrojano puta nasmejala, ostala je upamćena i kao inspiracija za dobar provod, pa je tako nastala i jedna beogradska kafana.

Kafana Složna Braća nalazi se u samom centru Beograda, nedaleko od Botaničke bašte Jevremovac,  u ulici Vojvode Dobrnjca. Iako je kafana Složna Braća lociarana usled skupe prestoničke zone, ovo mesto od osnivanja gaji tradiciju niskih cena i perfektne usluge. Pored toga što su cene pristupačne, izbor pića je veoma veliki, a poseban akcenat stavlja se na kvalitet rakije.

Kafana Složna braća jedno je od retkih prestoničkih boemskih mesta koje radi čak šest dana u nedelji! Ponedeljak, kao prvi dan radne nedelje ovde je neradan, ali se zato od utorka pa sve do kraja vikenda u kafani Složna braća ne prestaje sa provodom. A pored toga što je otvorena od utorka do nedelje, muzički repertoar je svakog dana na veoma visokom nivou. U kafani Složna braća u dobroj živoj svirci možete uživati kada god je posetite! Naravno, prioritet ima kvalitet muzike, a ne žanrovska usmerenost, tako da se možete provoditi sa samostalnim, ali izvrsnim izvođačima, kao i sa čitavim orkestrom. Očekuju vas dobre pop folk klupske svirke, ali i pažljivo odabrane melodije tamburaša, tako da gosti različitih ukusa mogu biti zadovoljeni. Što se enterijera tiče, preovladava drvo, i kao materijal, i kao tekstura, što čini da se osećate kao da ste kročili u istoriju. Naravno, tu su nezaobilazni karirani stolnjaci koji unose duh pravog kafanskog načina život, kao i izuzetno prostran šank, za one koji vole da budu izdvojeni i posmatraju atmosferu, koja je u kafani Složna braća uvek fenomenalna. Kafana Složna Braća ima ozvučenje koje omogućava da se živa muzika čuje u baš svakom delu kafane.

Ukoliko ste željni dobre pesme, prijatnih konobara i mesta gde možete igrati baš onako kako se osećate, bilo da proslavljate devojačke ili momačke večeri, ili ste željni vrhunskog provoda, onda je kafana Složna braća pravi izbor za vas! Posetite je jednom da biste proverili, a vratićete se sigurno!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Složna Braća
Average rating:  
 1 reviews
 by milenko

top


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Složna Braća