• Savski Nasip bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Splav Kućerak je prva otvorena kafana na reci u Beogradu.

Kafana Splav Kućerak se nalazi na Novom Beogradu u Bloku 70 na Savskom Nasipu nedaleko od autobuske okretnice linija 67, 76 i 708 (prilaz iz ulice Omladinskih Brigada), i predstavlja letnju varijantu poznate beogradske kafane Zlatni Kućerak na Autokomandi.

Kafana Splav Kućerak je preko dana kafe splav Gatto Verde koji se noću sa početkom u 23h, za sad petkom i subotom, pretvara u pravu kafanu koja radi do ranih jutarnjih časova. Kafana Splav Kućerak je poznata po zaista niskim i pristupačnim cenama pića, ljubazanim i profesionalnim osobljem, kao i kvalitetnom muzičkom programu. Sve to navedno uz moderan i komforan ambijent čini provod u ovoj kafani provodom za pamćenje.

Kafana Splav Kućerak spada u veće beogradske kafane obzirom da je kapaciteta od oko 250 ljudi. Kafana je koncipirana tako da su skoro sva mesta sedeća, ali za one koji vole klubski provod postoje i barski stolovi, tako da svako vrlo lako pronađe odgovarajuće mesto po sovm ukusu.

Ova popularna kafana na vodi za sada radi petkom i subotom, kada je uvek prisutna živa muzika, ali vlasnici kafane Splav Kučerak planiraju uskoro otvaranje još nekih dana. Svakako još jedna bitna stvar koja kafanu Splav Kućerak izdvaja od ostalih je ta što kafana Splav Kućerak za svoje goste stalno organizuje neke promotivne akcije.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Splav Kućerak
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Splav Kućerak