• Luke Vojvodića 25c (Vidikovac, Skojevsko naselje)
    Beograd, Rakovica
  • 21:00h - 04:00h
  • Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Srce, ako vaše srce još nikome nije pripalo mi smo mu danas našli ponosnog vlasnika, predivnu kafanu Kafanicu Srce na Vidikovacu u Luke Vojvodića 25c (skojevko naselje). Ova kafana je destinacija gde vaša potraga za najbožanstvenijim provodima konačno prestaje, jer sve što ste tražili nalazi se baš tu u kafani Srce. Božanstveni napor da kafana Srce bude uređena baš po vašoj meri, verujte, urodio je plodom, i to što ćete već pri prvoj poseti biti oduševljeni ni malo ne treba da vas čudi, kafana Srce kuca za sve vaše najveslije provode. Šmek nekih starih, dragih vremena kroz stolove od punog bukovog drveta, kroz uređenje kafane Srce brižno i čista srca svedoči o besprekornoj pažnji prema hrastovim burićima koji su odabrani, samo za vaše najdivnije uživanje i otkrivanje novih horizonata u noćnom životu Beograda.

Uz predivne pesme i slatki merak kafana Srce ugostiće sve drage goste, čak vas 150 može toplinu srca svoga podeliti sa domaćinkom i sevdački orijentisanom kafanom Srce, sa leve strane u vašim grudima. Barski i sedeći stolovi za kojima uživanje može potražiti od 4 do 10 dragih lica, pažljivo su smešteni u samo srce kafane Srce koja vašim provodima neće dozvoliti da miruju, ni na tren.

Kafana Srce kuca po taktu vaših želja, njom treba da dirugujete u meri najboljih provoda, sve što pomislite i pre nego to izgovorite vaša kafana Srce prepoznaće sve što želite i pogledom uputiti signal muzici da vas ostavi bez daha.

Od 21h do 04h u kafani Srce možete uživati uz narodnu muziku koju za vas stvaraju najveći majstori narodnog melosa i to uživo, što vam otvara mogućnost da vam kafanska pevačica što je za vas Bog stvori zapeva onu narodnu na uvce, za vašim raspevanim i omamljenim stolom.

Pažnja koju ćete dobiti u kafani Srce biće zaista od srca, osoblje je na prvom mestu profesionalno, vrhunski će isporučiti sve prekrasne čaše pića kroz koje ćete uz omiljenu narodnu pesmu ispričati vašu ljubavnu priču i otvoriti mogućnost da doživite i neku novu, možda baš onu pravu. Boje koje su korištene pri dizajniranju kafane Srce savršeno se uklapaju u sve što je blisko vašem srcu, lepo idu sa muzikom i divno prate sve vaše neprospavane noći o kojima će kafana Srce perom vašeg srca napisati najlepšu ljubavnu pesmu, pravi pravcati, vanvremenski kafanski hit.

I pre nego što se uputite ka ovoj kafani, pitajte svoje srce da li je spremno da zakuca ponovo žarom prvog poljupca, onog koji je podjednako i sladak i gorak, onog koji se ušunjao u sva vaša dela, misli, reči, provode, njega ćete u kafani Srce pronaći ponovo, jer vaše srce je već uspešno zarobljeno zlatnim nitima najdraže kafane svih noćobdija, kafane Srce.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Srce
Average rating:  
 1 reviews
 by Nemanja S

Sjajna muzika, prelepo je sve 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Srce