• Bulevar Vojvode Mišića 11
    Beograd, Savski venac
  • 22:30h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Šta Nam Teško se nalazi u centru Beograda, na adresi Bulevar Vojvode Mišića 11. Ova boemska idila je pravo mesto za sve ljubitelje dobrog kafanskog provoda. Kapacitet kafane je 200  ljudi, a karta za ulaz je odlično raspoloženje uz obaveznu rezervaciju.

Enterijer kafane Šta Nam Teško je podređen vašem uživanju, pa nema loših mesta, što znači da gde god budete locirani u kafani, bićete u centru zbivanja i ništa vam neće promaći. Osim prave kafanske atmosfere, ovaj objekat može se pohvaliti i izuzetno pristupačnim cenama. Kafana poseduje i veliki broj barskih i kafanskih stolova, tako da ne morate da razmišljate da li će biti mesta za vaše društvo.

Ono što se posebno ističe u kafani Šta Nam Teško jeste beskrajno poštovanje svojih gostiju, koji se uvek rado vraćaju po najbolji kafanski provod u Beogradu. Kada jednom budete zaigrali u kafani Šta Nam Teško, biće vam jasno da se taj vaš sevdah ne može meriti ni sa jednim drugim prestoničkim mestom za ludu žurku.

Izuzetno kvalitetan muzički repertoar, sjajna muzika i neverovatno raspoloženje čini kafanu Šta Nam Teško jednom od najtraženijih mesta ovakvog tipa u Beogradu. Muzika je žanrovski orijentisana ka popu i folku, ali u zavisnosti od raspoloženja gostiju, kojima se muzika prilagođava, možete čuti apsolutno sve. Jer ova kafana radi zbog vas!

Prilikom posete kafani Šta Nam Teško, možete uživati sa svojim prijateljima do čak 4 h iza ponoći. Da li u društvu prijatelja, neprijatelja, momaka, devojaka, svakako ćete u kafani Šta Nam Teško iskusiti jedinstveni i neponovljivi provod u atmosferi koja je zagarantovano za pamćenje.

Kafana Šta Nam Teško poseduje veliki natkriveni parking koji prima veliki broj vozila, tako da za svog četvorotočkaša ne morate da brinete - na sigurnom je!

Kafana Šta Nam Teško je po meri vaše emocije! Dođite i uverite se zašto smo baš najbolji izbor. Ukoliko želite da doživite pravo kafansko iskustvo, dođite u kafanu Šta Nam Teško!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Šta Nam Teško
Average rating:  
 1 reviews
 by Milosevic Marko

Sjajno mesto 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Šta Nam Teško