• Bežanijska 2
    Beograd, Zemun
  • 21:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Stara Župa nalazi se u Zemunu, u ulici Bežanijska 2, preko puta Madlenianuma. Kafana Stara Župa je mesto koje svojim izgledom oživljava stara vremena i duh.

Poput nekadašnjih kafana u Beogradu, kafana Stara Župa je postala okupljalište ljubitelja dobrog provoda, izvrsne hrane i još boljeg pića.

Prijatnog enterijera koji budi pravi boemski duh, kafana Stara Župa neće vas ostaviti ravnodušnim. Svojim izgledom, toplom i domaćinskom atmosferom, pristupačnim cenama pića, ova oaza hedonizma prosto obećava ugodne trenutke i savršen provod u Beogradu.

U ambijentu koji vas vraća u prošla vremena, u opuštajućoj atmosferi, serviraju se najukusnija i najkvalitetnija domaća tradicionalna jela i nudi se veliki izbor pića.

Unutrašnjost kafane Stara Župa je uređena u drvetu i cigli koja je najviše akcentovana na šanku koji se nalazi u centralnom delu. Predivna i prostrana bašta osvojiće vas na prvi pogled kao i slike starog Beograda koje će vam probuditi inspiraciju.

Kafana Stara Župa neguje narodnu tradiciju i ovde se svake večeri čuju muzika i smeh.

Preko dana opuštanje uz odličnu klopu, a uveče sledi veselje. Repertoar bendova će vam osvojiti i zagrejati srce zbog čega ćete postati česti gosti ove kafane i iznova se vraćati. Muzika kafane Stara Župa će se pobrinuti za vaše dobro raspoloženje i momente za pamćenje.

Pored svega toga, u kafani Stara Župa uživaćete i u nacionalnim jelima, koje za vas pripremaju vrhunski majstori, tokom čitave večeri. Raznovrstan meni, veliki izbor pića po veoma pristupačnim i simboličnim cenama i sjajna muzika, osvojiće vas na prvi pogled, prvo probanje i prvo slušanje.

Za sve vaše specijalne potrebe, predloge, sugestije na raspolaganje vam je profesionalno i ljubazno osoblje kafane Stara Župa. Kapacitet ove sjajne kafane je oko 100 ljudi, a ono što je sigurno jeste da su svi uvek na nogama i da raspoloženje ne opada ni u jednom trenutku. Kafana Stara Župa predstavlja nezaobilazno mesto za izlazak kako mladjih ,tako i starijih generacija.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Stara Župa
Average rating:  
 1 reviews
 by Teodora

Ovde smo izlazile svakog petka! Fali nam kafana jako!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Stara Župa