• Obrenovački put 17 (kod Madam Hall-a)
    Beograd, Čukarica
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Stari Film se nalazi na adresi Stari Obrenovački put broj 17, na makiškoj strani Ade Ciganlije, iza restorana Grand Ada. Tačnije, kafana Stari film locirana je u sklopu balona za mali fudbal Balon Ada, što vam pruža mnoge pogodnosti, kao što su, na primer, uživanje u vrhunskom točenom pivu posle utakmice.

Stari Film je kafana koja u svakom smislu brine o svojim gostima i pruža im bezbrižne momente ispunjene radošću, dobrom pesmom i velikim izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića. Ovde osobe različitih afiniteta mogu pronaći svoje utočište. Najvernijim gostima dostupni su i paketi laži za ženu ili devojku, odnosno opravdanje zbog čega nisu posle fudbala odmah došli kući.

Radno vreme Starog filma je od 22 h, pa sve do sve do 4 h iza ponoći. Svakog petka i subote za vaše dobro raspoloženje se brinu uvek veseli i orni muzičari, koji svojom pesmom čine da se maksimalno prepustite svim čarima prestoničkog provoda, ali i da već sutra poželite da se vratite baš u ovu kafanu. Kafana Stari Film nudi vam uživanje u izuzetnom ambijentu sa 80 sedećih mesta.

Arhitektonski sklop lokala je takav da loše mesto ne postoji. Ono što je takođe važno istaknuti jeste posebna ljubaznost i gostoprimljivost izuzetno profesionalnog osoblja, koje će učiniti da svaki trenutak proveden u ovoj kafani bude za pamćenje. Ovde ćete se garantovano osećati kao holivudska zvezda. Takođe, bitno je istaknuti da kafana Stari Film gaji tradiciju veoma pristojnih i niskih cena, a neretko su tu i neverovatne promocije alkoholnih pića, koje dodatno pogoduju vašem džepu. Ispred kadane Stari Film se nalazi besplatan parking, tako da ne morate brinuti o parking mestu, i svom automobilu.

Moto kafane Stari Film je: 3...2...1 AKCIJA! Ukoliko ste željni provoda kao sa filma, ovo je pravo mesto za vas! Dođite i proverite otkud brojni komplimenti na račun ovog mesta.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Stari Film
Average rating:  
 1 reviews
 by Milija

zanimljivo mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Stari Film