• Strma 2
    Beograd, Zemun
  • 22:00h - 04:00h
  • Starogradska
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Staro Burence nalazi se u na adresi Strma broj 2, odnosno locirana je na Gardošu, u Zemunu. Kafana Staro Burence već dugi niz godina predstavlja vodeće mesto za ovakvu vrstu usluge, i izuzetno je stara i poznata kafana. Popularnosti kafane Staro Burence, pored duge beomske tradicije, doprinosi i besprekorna usluga, uvek ljubazno osoblje spremno da vas usluži, komforan i prijatan ambijent, kao i sjajna muzika. Muzika je žanrovski usmerena na starogradske numere i kvalitetnu narodnu muziku.

Kafana Staro Burence radi tri dana u nedelji, odnosno dostupna je za vaš nezaboravni provod četvrtkom, petkom i subotom, kada predstavlja definitivno najbolji izbor za sve ljubitelje dobre kafanske pesme i boemske atmosfere. Enterijer je maksimalno podređen vašem raspoloženju, tako da loših mesta nema. Možete birati da li ćete sedeti na klupicama koje su raspoređene duž cele kafane, ili oko stolova. Ali ovde se nikada ne sedi. Takođe su vam dostupni pult i prostrani šank. Unutrašnjošću dominiraju kamen, cigla i drvo, kao i neutralne boje koje doprinose vašem opuštanju. U bogatoj ponudi kafane Staro Burence je veliki izbor pića, kako stranog, tako i domaćeg. Gosti takođe mogu uživati uz meze izvanrednog ukusa.

Kafana Staro Burence kapaciteta je oko 70 ljudi, a radi čak do 4 h iza ponoći. Pored svih ovih izuzetnih pogodnosti koje vam kafana Staro Burence nudi, takođe vam je dostupno organizovanje porodičnih ili poslovnih proslava. Kafanu Staro Burence možete iznajmiti kao prostor za rođendane, žurke i veselja po vašem izboru. Za ovakav tip usluge kafana Staro Burence dostupna je od nedelje do četvrtka, a ono što je jako bitno jesu vrlo pristupačne cene. Naime, organizovanje bilo kakve vrste proslava naplaćuje se svega 10 eura po osobi, dok ponuda važi za grupu od minimum 35 ljudi. U okviru pomenute cene obezbeđeno je neograničeno piće, kao i muzika, koja može biti po izboru gostiju, ili u organizaciji kafane. Kafana Staro Burence pruža vam neverovatan i neponovljiv provod, jedinstven u Zemunu. Ne propustite da budete deo istorije Starog Burenceta.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Staro Burence