• Strma 2
    Beograd, Zemun
  • 22:00h - 04:00h
  • Starogradska
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Staro Burence nalazi se u na adresi Strma broj 2, odnosno locirana je na Gardošu, u Zemunu. Kafana Staro Burence već dugi niz godina predstavlja vodeće mesto za ovakvu vrstu usluge, i izuzetno je stara i poznata kafana. 

Jedno je omiljeno mesto za izlazak pravih gradskih boema i svih onih koji su željni dobrog provoda, a pored svih ovih izuzetnih pogodnosti koje vam kafana Staro Burence nudi, takođe vam je dostupno organizovanje porodičnih ili poslovnih proslava.

Kafana Staro Burence rezervacije - online brzo i lako

Kafana Staro Burence Beograd ima kapacitet od 70 mesta, a ako uzmemo u obzir i činjenicu da se radi o izuzetno popularnoj kafani - rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Staro Burence kafani.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Staro Burence kafana - zašto posetiti baš ovaj lokal

Kafanu Staro Burence možete iznajmiti kao prostor za rođendane, žurke i veselja po vašem izboru. Za ovakav tip usluge kafana Staro Burence dostupna je od nedelje do četvrtka, a ono što je jako bitno jesu vrlo pristupačne cene. 

Naime, organizovanje bilo kakve vrste proslava naplaćuje se svega 10 evra po osobi, dok ponuda važi za grupu od minimum 35 ljudi. U okviru pomenute cene obezbeđeno je neograničeno piće, kao i muzika, koja može biti po izboru gostiju ili u organizaciji kafane.

Staro Burence Zemun - opis kafane koja ima posebnu draž

Popularnosti kafane Staro Burence, pored duge beomske tradicije, doprinosi i besprekorna usluga, uvek ljubazno osoblje spremno da vas usluži, komforan i prijatan ambijent, kao i sjajna muzika.

U bogatoj ponudi kafane Staro Burence je veliki izbor pića, kako stranog, tako i domaćeg. Gosti takođe mogu uživati i uz meze izvanrednog ukusa. Kada je u pitanju Staro Burence kafana, kada jednom posetite ovo mesto sigurno je da ćete poželeti da se ponovo vratite.

Enterijer kafane Staro Burence koji će vas osvojiti

Enterijer je maksimalno podređen vašem raspoloženju, tako da loših mesta nema. Možete birati da li ćete sedeti na klupicama koje su raspoređene duž cele kafane, ili oko stolova. Ali ovde se nikada ne sedi. Takođe su vam dostupni pult i prostrani šank. U unutrašnjosti dominiraju kamen, cigla i drvo, kao i neutralne boje koje doprinose vašem opuštanju.

Muzika koja se sluša u Staro Burence kafani

Muzika je žanrovski usmerena na starogradske numere i kvalitetnu narodnu muziku. U prijatnom ambijentu kojim se Burence kafana može pohvaliti goste će zabavljati samo najbolji gradski bendovi i izvođači. Zato i ne čudi zbog čega je Staro Burence kafana poznata kao mesto gde posetioci rado dočekaju novo jutro. 

Staro Burence Zemun - lokacija popularne kafane

Kada je u pitanju Staro Burence Zemun je deo grada u kojem je ona smeštena, tačnije na Gardošu, koji je poznat kao mesto dobrog provoda. Burence kafana adresa je Strma broj 2, a svi koji se odluče da posete ovu kafanu moraju biti spremni za nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova. 

Kafana Burence - parking koji vam je na raspolaganju

Za sve one koji planiraju da posete kafanu Staro Burence sopstvenim automobilom važna informacija je da postoji parking gde mogu bezbedno ostaviti svoj auto dok uživaju u ambijentu i vreloj atmosferi popularne kafane na Gardošu. 

Staro Burence Beograd radno vreme

Kafana Staro Burence radi tri dana u nedelji, odnosno dostupna je za vaš nezaboravni provod četvrtkom, petkom i subotom, kada predstavlja definitivno najbolji izbor za sve ljubitelje dobre kafanske pesme i boemske atmosfere. Radno vreme Staro Burence Gardoš kafane je od 22h pa sve do 4 sata posle ponoći

Kafana Staro Burence pruža vam neverovatan i neponovljiv provod, jedinstven u Zemunu. Ne propustite da budete deo istorije Starog Burenceta i uverite se zbog čega je mnogim ljubiteljima pravog noćnog provoda baš Burence jedna od omiljenih beogradskih kafana.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Staro Burence
Average rating:  
 1 reviews
 by perica

Kul kafana skroz


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Staro Burence