• Patrijarha Dimitrija 57b
    Beograd, Rakovica
  • 20:00h - 04:00h (vikendom do 05:00h)
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 250 Ljudi

Program kafane

SREDA 22. Maj
Familija Bend od 21:30h

ČETVRTAK 23. Maj
Familija Bend od 21:30h

PETAK 24. Maj
Familija Bend od 21:30h

SUBOTA 25. Maj
Familija Bend od 21:30h

Kafana Familija Drvce (Staro Drvce) nalazi se u ulici Patrijarha Dimitrija broj 57b, odnosno u Rakovici, na putu za Resnik. Ova prelepa kafana već prilikom vaše prve posete postaće jedno od vaših omiljenih mesta, a na vama je da proverite zašto. Kafana Familija Drvce (Staro Drvce) predstavlja lokalno okupljalište ljubitelja dobre kvalitetne kafanske pesme, kao i izvanrednog boemskog provoda, međutim, iako lokalno sve je popularnije i kod ljudi u čitavom gradu, naravno zbog dobrog provoda koji ovde ne izostaje.

Usluga u kafani Familija Drvce (Staro Drvce) može se oceniti samo najvišim ocenama, jer je osoblje jako ljubazno, profesionalno i spremno da vas usluži u svakom trenutku.

Kafana Familija Drvce (Staro Drvce) radi svakog dana, sa svojim standardnim programom i nastupima Familija Benda, a neretko ima i gostovama poznatih pevača sa naše estradne scene. Muzički repertoar u kafani Familija Drvce (Staro Drvce) pretežno je usmeren na pop, folk  starogradsku muziku, ali ono što je sigurno jeste to da se u kafani uvek čuje ono što gostima najviše prija. Ono što je jako bitno jeste da je muzika veoma pažljivo birana, i da je u kafani Familija Drvce (Staro Drvce) sve podređeno vašem maksimalnom uživanju i stvaranju uslova za neponovljiv provod.

Enterijer kafane Familija Drvce (Staro Drvce) je veoma opuštajuć, izrađen u kombinaciji cigala tamnih boja sa zidovima neutralnih tonova, a ono što ćete garantovano prvo primetiti jesu crveni karirani kafanski stolnjaci.

Za vaš izlazak kafana Familija Drvce (Staro Drvce) otvorena je od 20h pa sve do 4h iza ponoći, a na oduševljenje svih gostiju vikendom radi čak do 5h ujutru.

U kafani Familija Drvce (Staro Drvce) očekuje vas veoma bogata ponuda pića, naravno po pristupačnim cenama, koje su prilagođene svačijem džepu, a tu su i izvanredni specijaliteti kojima pravi gurmani garantovano neće odoleti.

Kapacitet kafane Familija Drvce (Staro Drvce) je 250 ljudi, i do nje se može stići tramvajem 3, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, za sve goste tu je i parking. Ne propustite uživanje u kafani u kojoj gosti uvek horski prevaju sa pevačem, u kojoj uvek vlada veoma dobro raspoloženje, a količina energije je jednostavno izuzetna.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Familija Drvce (Staro Drvce)