• Patrijarha Dimitrija 57b
    Beograd, Rakovica
  • 20:00h - 04:00h (vikendom do 05:00h)
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Staro Drvce je već odavno poznata svim ljubiteljima pravog, dobrog noćnog provoda kao sjajno mesto za uživanje do ranih jutarnjih časova. Nalazi se u Rakovici, predgrađu Beograda, a dobar glas o ovoj kafani proširio se u svim delovima prestonice i sada je svakako jedno od omiljenih mesta za izlazak i provod. Dođite i uverite se zbog čega! Promenjen naziv kafane u Familija Drvce govori o tome koliko je ovde atmosfera prisna.

Familija Drvce - Staro Drvce Rezervacije - online brzo i lako

Kafana Staro Drvce Beograd ima kapacitet od 250 mesta, ali ako uzmemo u obzir činjenicu da se radi o izuzetno popularnoj kafani - rezervacije su obavezne. Putem Beograd Noću korisničkog Call centra na jedan od dva dobro poznata telefona, a to su +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33, ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Staro Drvce kafani.

Familija Drvce

Za ovu sve popularniju kafanu Familija Drvce Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u popularnu Staro Drvce kafanu

Ova prelepa kafana već prilikom vaše prve posete postaće jedno od vaših omiljenih mesta za izlazak, a na vama je da proverite zašto. Kafana Familija Drvce (Staro Drvce) predstavlja lokalno okupljalište ljubitelja dobre kvalitetne kafanske pesme, kao i izvanrednog boemskog provoda.

Međutim, sve je popularnija i kod ljudi u čitavom gradu, naravno zbog dobrog provoda koji ovde ne izostaje. Usluga u kafani Familija Drvce (Staro Drvce) može se oceniti samo najvišim ocenama, jer je osoblje jako ljubazno, profesionalno i spremno da vas usluži u svakom trenutku.

Familija Drvce

Opis kafane Staro Drvce - jedinstvene kafane u gradu

Staro Drvce Beograd je mesto koje je postalo sinonim za dobar provod u vreloj atmosferi do ranog jutra. Ovo je jedna od onih beogradskih kafana koja na prvi pogled osvaja i sve posetioce mami da se ponovo vrate i uživaju u svim čarima.

U kafani Familija Drvce (Staro Drvce) očekuje vas veoma bogata ponuda pića, naravno po pristupačnim cenama, koje su prilagođene svačijem džepu, a tu su i izvanredni specijaliteti kojima pravi gurmani garantovano neće odoleti.

Enterijer kafane Staro Drvce koji će vas očarati

Enterijer kafane Familija Drvce (Staro Drvce) je veoma opuštajuć, izrađen u kombinaciji cigala tamnih boja sa zidovima neutralnih tonova, a ono što ćete garantovano prvo primetiti jesu crveni karirani kafanski stolnjaci.

Prava kafanska atmosfera koje će vas oduševiti i učiniti da se osetite kao da ste u vremenima kada su pravi beogradski boemi harali gradom i činili provod u svakoj gradskoj kafani posebno upečatljivim i nezaboravnim.

Od mesta koje možete rezervisati na raspolaganju su vam šank, barski stolovi i kafanski stolovi. Razume se, ni za jedno od njih nije potrebo da se otvaraju flaše ili da se ostvari minimalna potrošnja. Pa kada tome dodamo još i to da je Drvce cenovnik sa izraženo niskim cenama, i po tom pitanju će vam se ova kafana dopasti.

Muzika koja se sluša u Staro Drvce kafani

Kafana Familija Drvce (Staro Drvce) radi svakog dana, sa svojim standardnim programom i nastupima Familija Benda, a neretko ima i gostovama poznatih pevača sa naše estradne scene.

Muzički repertoar u kafani Familija Drvce (Staro Drvce) pretežno je usmeren na pop, folk starogradsku muziku, ali ono što je sigurno jeste to da se u kafani uvek čuje ono što gostima najviše prija.

Ono što je jako bitno jeste da je muzika veoma pažljivo birana, i da je u kafani Familija Drvce (Staro Drvce) sve podređeno vašem maksimalnom uživanju i stvaranju uslova za neponovljiv provod.

Ako pomenemo i to da je Familija Drvce kafana u kojoj često nastupaju i trubači onda zaista možemo da kažemo da je ovo mesto baš specifično i autentično.

Familija Drvce

Staro Drvce Rakovica - lokacija na kojoj se nalazi

Kafana Familija Drvce (Staro Drvce) nalazi se u ulici Patrijarha Dimitrija broj 57b, odnosno u Rakovici, na putu za Resnik. Na rskrsnici preko puta otvorenog tržnog centra Capitol Rakovica, odnosno sada Big Rakovica. Na savršenoj lokaciji, daleko od gradske vreve, ova kafana svojim posetiocima nudi provod u odličnoj atmosferi.

Parking kod Staro Drvce kafane 

Za sve one koji odluče da posete kafanu Staro Drvce sopstvenim automobilom važno je reći da ovde postoji privatni parking na koji mogu da ostave svog četvorotočkaša i bezbrižno uživaju u ludom provodu do ranih jutarnjih časova. A obzirom da se preko puta nalazi i otvoreni parking pomenutog tržnog centra onda je sigurno da mesta za parkiranje ima na pretek i da neće nikom da manjka ko se odluči da dođe svojim kolima. Ipak, savetujemo da na ovo mesto dođete nekim od alternativnih vidova prevoza, kako bi u potpunosti mogli da se prepustite atmosferi i da uz čašice rakije ili nekog drugog alkoholnog pića osetite Familija Drvce čar u potpunosti.

Radno vreme kafane Staro Drvce Beograd

Za vaš izlazak kafana Familija Drvce (Staro Drvce) otvorena je od 20h pa sve do 4h iza ponoći, a na oduševljenje svih gostiju vikendom radi čak do 5h ujutru. Sasvim dovoljno vremena za nezaboravan provod koji je ovde zagarantovan. A takvo radno vreme omogućava da Drvce Rakovica bude na neki način i after party mesto na koje možete svratiti posle izlaska u neku drugu kafanu koja kraće radi.

Kapacitet kafane Familija Drvce (Staro Drvce) je 250 ljudi, i do nje se može stići tramvajem 3, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, za sve goste tu je i parking. Ne propustite uživanje u kafani u kojoj gosti uvek horski prevaju sa pevačem, u kojoj uvek vlada veoma dobro raspoloženje, a količina energije je jednostavno izuzetna. Da je sa otvaranjem kafane Drvce Rakovica dobila mesto po kome će biti prepoznatljiva kada su u pitanju noćni izlasci nema sumnje.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Familija Drvce (Staro Drvce)
Average rating:  
 30 reviews
 by Julija

Kafana sa dusom!

 by Jelena

Mala promena benda bi bila ok

 by Mladen

Bili smo preksinoc, super sve! Eto nas opet!

 by Jovan

Muzika prava starogradska! To nam se bas dopalo

 by Perica

Dobra kafanica!

 by Goki

Razlog da svratite do Rakovice!

 by Nemanja

Prava boemska! Superr!

 by Anjuska

Uvek super provod!

 by Aleksandra

Gostovanja treba da budu malo cesca!

 by Dusko

Brutalan provod do jutra!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Familija Drvce (Staro Drvce)