• Patrijarha Dimitrija 57b
    Beograd, Rakovica
  • 20:00h - 04:00h (vikendom do 05:00h)
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 250 Ljudi

Program kafane

PETAK 20. April
Drvce Bend

SUBOTA 21. April
Drvce Bend

NEDELJA 22. April
Drvce Bend

PONEDELJAK 23. April
Drvce Bend

UTORAK 24. April
Drvce Bend

SREDA 25. April
Drvce Bend

ČETVRTAK 26. April
Drvce Bend

Enterijer

Kafana Staro Drvce nalazi se u ulici Patrijarha Dimitrija broj 57b, odnosno u Rakovici, na putu za Resnik. Ova prelepa kafana već prilikom vaše prve posete postaće jedno od vaših omiljenih mesta, a na vama je da proverite zašto. Kafana Staro Drvce predstavlja lokalno okupljalište ljubitelja dobre kvalitetne kafanske pesme, kao i izvanrednog boemskog provoda, međutim, iako lokalno sve je popularnije i kod ljudi u čitavom gradu, naravno zbog dobrog provoda koji ovde ne izostaje.

Usluga u kafani Staro Drvce može se oceniti samo najvišim ocenama, jer je osoblje jako ljubazno, profesionalno i spremno da vas usluži u svakom trenutku.

Kafana Staro Drvce radi svakog dana, sa svojim standardnim programom i nastupima Drvce Benda, a neretko ima i gostovama poznatih pevača sa naše estradne scene. Muzički repertoar u kafani Staro Drvce pretežno je usmeren na pop, folk  starogradsku muziku, ali ono što je sigurno jeste to da se u kafani uvek čuje ono što gostima najviše prija. Ono što je jako bitno jeste da je muzika veoma pažljivo birana, i da je u kafani Staro Drvce sve podređeno vašem maksimalnom uživanju i stvaranju uslova za neponovljiv provod.

Enterijer kafane Staro Drvce je veoma opuštajuć, izrađen u kombinaciji cigala tamnih boja sa zidovima neutralnih tonova, a ono što ćete garantovano prvo primetiti jesu crveni karirani kafanski stolnjaci.

Za vaš izlazak kafana Staro Drvce otvorena je od 20h pa sve do 4h iza ponoći, a na oduševljenje svih gostiju vikendom radi čak do 5h ujutru.

U kafani Staro Drvce očekuje vas veoma bogata ponuda pića, naravno po pristupačnim cenama, koje su prilagođene svačijem džepu, a tu su i izvanredni specijaliteti kojima pravi gurmani garantovano neće odoleti.

Kapacitet kafane Staro Drvce je 250 ljudi, i do nje se može stići tramvajem 3, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, za sve goste tu je i parking. Ne propustite uživanje u kafani u kojoj gosti uvek horski prevaju sa pevačem, u kojoj uvek vlada veoma dobro raspoloženje, a količina energije je jednostavno izuzetna.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Staro Drvce

Mapa - Kafana Staro Drvce

instagram feed