• Bulevar Despota Stefana 115
    Beograd, Palilula
  • 21:00h - 03:00h
  • Starogradska
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Starogradska Tajna nalazi se u ulici Bulevar Despota Stefana 115 i predstavlja pravo osveženje u našem gradu. U kafani Starogradska Tajna ćete naći sve: dobru pesmu, uslužno i besprekorno osoblje, pristojne  cene i dosta pozitivne energije. Kafana Starogradska Tajna će već nakon vaše prve posete postati vaše omiljeno mesto.

Kafana Starogradska Tajna je tip kafane koja se zavoli na prvu posetu i gosti i osoblje postaju kao jedna velika porodica koja kafanu Starogradska Tajna doživljava kao drugu kuću u kojoj će doživeti najlepše kafanske momente ikada. Muzički program je vrlo pažljivo biran, tako da i veliki poznavaoci kvalitetne muzike mogu ovde da se provode.

Peva se i pije, razbije se po koja čaša, ali za sve je to kriva atmosfera. Kad pesma ponese, sve se oprašta.

Kafana Starogradska Tajna svojim gostima nudi jedinstvenu kafansku atmosferu, što je čini izuzetno specifičnom. Kafana Starogradska Tajna je idealno mesto ukoliko želite da se neobavezno provodite sa svojom dragom osobom, kao i sa prijateljima, ili da obeležite neki značajan momenat. Ovde uvek možete opušteno igrati i maksimalno se zabavljati.

Kafana Starogradska Tajna je veoma prostrana, tako da i pored izuzetne posećenosti i velikog broja gostiju imate dovoljno prostora za sjajan provod sa prijateljima i za opušteno igranje, za šta ponekad posluže i stolice, pa čak i stolovi. Kapacitet gostiju je oko 80 ljudi, a dobro raspoloženje je uvek obavezno.

Enterijer kafane Starogradska Tajna uređen je u pravom boemsko kafanskom stilu, sa kariranim stolnjacima i zavesama, drvenim stolicama i stolovima, upravo zato što je energija više usmerena ka dobrom provodu i gostima, a ne samo na ambijent.

Prava boemska rapsodija odigrava se u zdanju kafane Starogradska Tajna. Originalno mesto u gradu sa odličnom ponudom i jedinstvenim programom.

Nemojte nam verovati! Uverite se sami. Posetite kafanu Starogradska Tajna i iskusite jedinstveno uživanje u hedonističkim čarima ovog prelepog mesta. Uz starogradske hitove ovde ćete garantovano iskusiti neke od najlepših momenata vašeg provoda u prestonici.

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Starogradska Tajna
Average rating:  
 1 reviews
 by Neca

Super je bila ova kafana!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Starogradska Tajna