• Ustanička 12a
    Beograd, Voždovac
  • 22:00h - 06:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Štikla i Burence u Komitetu nalazi se na Voždovcu, tačnije na adresi Ustanička 12A, preko puta Specijalnog suda. Naime, kafana Štikla i Burence u saradnji sa kafanom Komitet od ove sezone će nositi naziv Štikla i Burence u Komitetu.

Ovo je mesto koje će vas tako lako očarati da nećete ni primetiti, da polako, ali sigurno kafana Štikla i Burence u Komitetu postaje vaša druga kuća.

U kafanu Štikla i Burence u Komitetu možete doći kad god ste željni dobrog provoda i druženja, jer uvek vlada veoma pozitivno raspoloženje. Vlasinici kafane ističu da se mogu pohvaliti najlepšim ženama, najboljim vinom i rakijom i istinskim merakom.

Enterijer je lep, funkcionalan i veoma primamljiv. Kafana Štikla i Burence u Komitetu raspolaže uglavnom barskim stolovima, kafanskim stolovima kao i separeima. Šta god odabrali vlasnici kafane Štikla i Burence u Komitetu će se potruditi da vam trenuci provedeni u ovoj kafani ostanu u najlepšem sećanju.

Muzički repertoar usmeren je ka kafanskoj muzici, koja vas najbolje dira pravo u srce i podseća na drage trenutke iz vašeg života, međutim, moći ćete da čujete sve ono što muzičare u tom trenutku inspiriše.

Radno vreme kafane Štikla i Burence u Komitetu je od 22h do 06h, kapacitet je oko 250 ljudi, a karta za ulaz je odlično raspoloženje uz obaveznu rezervaciju. Cene u kafani Štikla i Burence u Komitetu omogući će vam da uživate u svim svojim omiljenim pićima, a osoblje je toliko ljubazno, profesionalno i šarmantno da ćete poželeti da vas služi svaki dan.

Za ljubitelje dobre čašice, Štikla i Burence u Komitetu raspolaže zavidnom plejadom alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Izbor je vaš, šta god da izaberete, ne možete pogrešiti. U čaše se sipa kvalitet.

Kafana Štikla i Burence u Komitetu svojim gostima nudi jedinstvenu kafansku atmosferu, što je čini izuzetno specifičnom. Kafana Štikla i Burence u Komitetu je idealno mesto ukoliko želite da se neobavezno provodite sa svojom dragom osobom, kao i sa prijateljima, ili da obeležite neki značajan momenat. Ovde uvek možete opušteno igrati i maksimalno se zabavljati.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Štikla i Burence u Komitetu
Average rating:  
 1 reviews
 by Stefke

Lud provod je bio


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Štikla i Burence u Komitetu