• Bulevar Kralja Aleksandra 240
    Beograd, Zvezdara
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Što Te Nema? nalazi se na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 240, odnosno na veoma atraktivnoj lokaciji za prestonički provod, koja vam je i više nego dostupna iz bilo kog dela grada da dolazite. U pitanju je veoma moderna kafana, kojoj posebnu draž daje interesantno osvetljenje koje stimuliše sva vaša čula, ali i neverovatan muzički repertoar. Kafana Što Te Nema? je kapaciteta 200 ljudi, i arhitektonski osmišljena tako da loše mesto ne postoji.

Ono što je interesanto jeste da kafana Što Te Nema? radi svakog dana i to u periodu od 22 h, pa sve do 4 sata iza ponoći, kada je dostupna za vaše nezaboravno boemsko uživanje. Iako deluje kao dovoljno, možda i previše, vremena za izlazak, čim se kraj večeri u kafani Što Te Nema? približava svi gosti žele bar još jednu pesmu. Atmosfera je zaista spektakularna, i iz nedelje u nedelju postaje sve bolja. Što se muzike tiče, ovde vas očekuju vrhunski izvođači, koji će vaš provod učiniti fenomenalnim. Ono što je sigurno, kada posetite ovo mesto nećete se pokajati jer dobar provod ne izostaje.

Kafana Što Te Nema? takođe vam je dostupna za organizovanje svih vrsta proslava i to po veoma povoljnim uslovima. Inače, ono što je takođe važno napomenuti jeste to da kafana Što Te Nema? gaji tradiciju veoma pristojnih cena, pa ovde nećete morati da potrošite čitavo malo bogatstvo kako biste se dobro proveli. Naime, ovde je sve podređeno vašem uživanju i vašem maksimalno dobrom provodu.

Ne propustite priliku da se provedete kao nikada do sada. Ukoliko ste meraklija i volite da se provodite u kafanskom duhu, ovo je pravo mesto za vas. Kafana Što Te Nema? je uvek pravi izbor - za provod sa prijateljima, sa partnerom, za uživanje u porodičnom slavlju... Ovde ćete garantovano pronaći svoj kutak, i već prilikom prve posete postati potpuno opčinjeni ovim mestom.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Što Te Nema?
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Što Te Nema?