• Gospodara Vučića 189
    Beograd, Vračar
  • 22:00h - 03:00h
  • Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Sumnjivog Morala je novootvorena prestonička kafana koja se nalazi u ulici Gospodara Vučića 189.

Kafana Sumnjivog Morala svojim gostima nudi jedinstvenu kafansku atmosferu u koju ćete se uveriti već prvim dolaskom. Ova simpatična kafanica je idealno mesto ukoliko želite da uživate u društvu drage osobe, da se provodite sa prijateljima, ili pak da obeležite neki značajan momenat poput rođenja, momačke ili devojačke večeri. Povoda ne mora ni da bude, jer kafana Sumnjivog Morala je stanica za sve one koji znaju, ali i one koji ne znaju gde će… Ovde uvek možete opušteno igrati i maksimalno se zabavljati.

Kafana Sumnjivog Morala nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na pop i folk muziku. Dakle sve ono što srcu prija, novi i stari hitovi, ali i pesme u kojima svaki gost može uživati. Na programu kafane Sumnjivog Morala možete čuti i razne bendove kao i sjajne samostalne izvođače, koji su veliki profesionalci i svoj posao obavljaju sa puno ljubavi.

Kafana Sumnjivog Morala je prilično prostrana, sa dovoljno prostora za opušteno đuskanje, skakanje i plesanje… Dovoljno vam govori činjenica da može da primi i do 150 gostiju što je, složićete se, prilično veliki broj ljudi. Ono što je jako bitno u kafani Sumnjivog Morala, jeste, da su cene fenomenalne,odnosno toliko niske, da ne morate da razmišljate o vašem novčaniku!

Enterijer kafane Sumnjivog Morala je potpuno drugačiji od drugih. Prostran, funkcionalan i veoma primamljiv. Imaćete osećaj kao da ste u nekom klubu s obzirom da je dosta uloženo u sam izgled. Tu su naravno i barski stolovi, kao i visoko sedenje.

Ako volite pravu kafanu gde je uvek prisutna živa muzika, zatim popularne cene pića, kao i sjajan enterijer, a pritom je na odličnoj lokaciji, onda sa kafanom Sumnjivog Morala nikako ne možete pogrešiti. Nemojte nam verovati na reč, rezervišite svoje mesto na vreme, dođite i uverite se sami!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Sumnjivog Morala
Average rating:  
 1 reviews
 by Dusan

Sve pohvale za ime 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Sumnjivog Morala