• Obrenovački drum 17 (Makiška strana Ade)
    Beograd, Čukarica
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Sviraj Brate je novootvorena prestonička kafana koja se nalazi na adresi Obrenovački drum 17, tačnije locirana je na Makiškoj strani Ade sa leve strane, prekoputa svih lokala na Adi.

Kafana Sviraj Brate svojim gostima nudi jedinstvenu kafansku atmosferu, što je čini izuzetno specifičnom. Kafana Sviraj Brate je idealno mesto ukoliko želite da se neobavezno provodite sa svojom dragom osobom, kao i sa prijateljima, ili da obeležite neki značajan momenat. Ovde uvek možete opušteno igrati i maksimalno se zabavljati.

Kafana Sviraj Brate nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na pop, folk i starogradsku muziku, ali se nesumnjivo može čuti sve ono u čemu gosti uživaju. Na repertoaru kafane Sviraj Brate možete čuti razne bendove i sjajne samostalne izvođače, koji su veliki profesionalci i svoj posao obavljaju sa puno ljubavi, što se uostalom i vidi, sudeći po uvek fantastičnoj atmosferi. Muzički program je vrlo pažljivo biran, tako da i veliki poznavaoci kvalitetne muzike mogu ovde da se provode.

Kafana Sviraj Brate je veoma prostrana, tako da i pored izuzetne posećenosti i velikog broja gostiju imate dovoljno prostora za sjajan provod sa prijateljima i za opušteno igranje, za šta ponekad posluže i stolice, pa čak i stolovi. Kapacitet gostiju je oko 150 ljudi, a dobro raspoloženje je uvek obavezno.

Enterijer kafane Sviraj Brate uređen je u pravom boemsko kafanskom stilu, sa kariranim stolnjacima i zavesama, drvenim stolicama i stolovima, upravo zato što je energija više usmerena ka dobrom provodu i gostima, a ne samo na ambijent.

Takođe bitne stavke vezane za kafanu Sviraj Brate jesu besprekorna usluga, i veoma korektne cene. U kafani Sviraj Brate moći ćete da se provodite bez brige o svom novčaniku, jer su cene zaista prilagođene svačijem džepu. Kafana Sviraj Brate okuplja ljude koji su pravi hedonisti, pa i čitavom kafanom uvek odiše velika doza pozitivne energije. Velika ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića je izoštriće sva vaša čila i nesumnjivo vas inspirisati da vaš izbor prilikom biranja mesta za izlazak uvek bude upravo kafana Sviraj Brate.

Sviraj Brate kafana poseduje i svoj parking tako da ne morate da brinete o svom četvorotočkašu. Za sada kafana Sviraj Brate radi subotom, nedeljom i sredom, a u planu je otvaranje još nekoh dana za vaš nezaboravan provod. A ono što je sigurno, dobar provod je zagarantovan, na vama je samo da ga ne propustite.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Sviraj Brate
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Sviraj Brate