• Višnjička 17d
    Beograd, Palilula
  • 22:00h - 05:00h
  • Folk / Ciganska
  • 50 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Svrati Ako Možeš je mesto na koje naprosto morate svratiti. Ona se nalazi u Višnjičkoj 17d i nudi jedan pravi Pop / Rock / Folk spektakl za sve koji tragaju za dobrim provodima u Beogradu. Kafana Svrati Ako Možeš radi svim danima osim ponedeljka, preko dana od 13h u šarmantnom prostoru kafane Svrati Ako Možeš možete popiti piće, iskoristiti priliku da provedete popodne u prijatnom razgovoru sa prijateljima i uživate u božanstvenom tradicijom inspirisanom ambijentu kafane Svrati Ako Možeš koji obiluje zanimljivim detaljima. Od 22:00h u kafani Svrati Ako Možeš počinje lud i nezaboravan provod koji traje sve do 05:00h. Reč je o kafani koja u svojoj ponudi ima bogatu zabavu koja ima pozitivan odgovor na sve što ste od dobrog provoda ikada tražili. Ovde vam se ne može dogoditi ni loša pesma, ni loše raspoloženje, jer je menadžment kafane Svrati Ako Možeš ceo koncept izgradio na željama raspevanih gostiju.

U kafani Svrati Ako Možeš sve je vrhusnko i kafansko, cene su vaš najbolji drug, a osoblje pored toga što je uslužno i profesionalno, uvek je raspevano i produžena ruka vaše najbolje zabave koja je od danas smeštena u kafanu Svrati Ako Možeš, u koju svraćaju svi koji znaju šta je dobra zabava. Kafana Svrati Ako Možeš, ima izvanredan etnerijer, prijatan za oko, zidovi su okićeni veoma zanimljivim detaljima, te tako u kafani Svrati Ako Možeš, vam se može učiniti da za vašu dušu svira baš violina koja se nalazi na zidu i iz koje izvire prava kafanska emocija bez koje provoda nema.

Kafana Svrati Ako Možeš je sve što vam treba da se osećate, prijatno, razdragano i kafanski i da pronađete provode kojih nigde na svetu nema, zato čim budete mogli svratite baš u ovu kafanu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Svrati Ako Možeš
Average rating:  
 1 reviews
 by Sofka

Pravi kafanski provod do jutra!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Svrati Ako Možeš