• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Tag se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na adresi Ušće bb,  blizu Brankovog mosta, i predstavlja mesto koje će vas oduševiti već prilikom vaše prve posete.

Kafana Tag je idealno mesto zabave, posebno za sve ljubitelje popularne muzike u kojoj mogu da uživaju od 22h pa sve do 3h iza ponoći. Kapacitet kafane je 200 ljudi.

Enterijer kafane Tag veoma je specifičan i podređen je vašem maksimalnom uživanju. Kafana Tag je takvog arhitektonskog sklopa da loših mesta nema, odnosno u svakom trenutku ćete biti u samom centru zbivanja. Kafana Tag raspolaže uglavnom šankom, kafanskim stolovima, separeima, a poseduje i komjuniti (zajednički sto).

Usluga u kafani Tag ne može biti drugačija do perfektna, ljubazno i profesionalno osoblje je tu da vas sasluša i ugosti na najbolji mogući način. Cene su veoma pristupačne, a izbor bića veoma raznovrstan usklađen potrebama svakog gosta. Naime, ovde vas očekuje nasmejano osoblje uvek spremno da vas usluži, tu su i druželjubivi konobari, najlepše devojke, najniže cene i najiskreniji sevdah.

Izuzetno kvalitetan muzički repertoar, sjajna muzika i neverovatno raspoloženje čini kafanu Tag jednom od najtraženijih mesta ovakvog tipa u Beogradu. Muzika je žanrovski orijentisana ka popu i folku, ali u zavisnosti od raspoloženja gostiju, kojima se muzika prilagođava, možete čuti apsolutno sve. Jer ova kafana radi zbog vas!

Pored neverovatnog ugođaja i nezaboravnog provoda, kafana Tag priprema i mnoga muzička iznenađenja, a verujemo da će, i gosti ove simpatične kafane doživeti mnoge lepe stvari, koje će dugo pamtiti.

Ovde treba da dođete sa ljudima do kojih vam je najviše stalo i da uz dobru čašu i dobro piće upoznate još zanimljivih i razdraganih ljudi koji će sa vama u kafani Tag podelilti onu najvažniju  ideologoju kafansku, nemojte to propustiti ni za šta na svetu.

Jedno je sigurno - kafana Trg je zaista idealno mesto za opušteni provod i uživanje za apsolutno sva čula i mesto na koje se uvek vraćate.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Tag
Average rating:  
 1 reviews
 by Jelena

Pamtim je po dobrom provodu!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Tag