• Sarajevska 26
    Beograd, Savski venac
  • 23:30h - 05:00h
  • Pop / Folk
  • 700 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

U samom centru Beograda, u Sarajevskoj ulici broj 26 smeštena je potpuno nova kafana Teatro. Sa tendencijom da postane epicentar najboljih noćnih dešavanja u gradu, kafana Teatro će veoma brzo postati i vaše omiljeno mesto za izlazak, kome ćete se iznova veoma rado vraćati.

Svojim modernim i ekskluzivnim ambijentom kafana Teatro oduševiće i najiskusnije ljubitelje noćnog života. Prostire se na tri nivoa, od kojih je svaki rezervisan za spektakularan provod, a može da ugosti 700 ljudi, što je čini najvećom kafanom u našoj državi! Ono što, takođe, krasi našu najveću kafanu je profesionalna rasveta i ozvučenje, te može da se poredi sa najekskluzivnijim svetskim mestima za provod. Na raspolaganju vam je ljubazno osoblje, veoma profesionalno u svom poslu koje će učiniti sve kako bi vaš boravak na ovom fantastičnom mestu bio nezaboravan. Uz to, kafana Teatro nudi bogatu ponudu najkvalitetnijih pića koje će umnogome doprineti vašem provodu.

Ukoliko ste ljubitelj prefinjenog kafanskog provoda, kafana Teatro za vas ove zime sprema uzbudljivu sezonu punu spektakularnih nastupa naših najpoznatijih estradnih zvezda. Ovo je jedino mesto u gradu na kom ćete svakog vikenda uživati samo uz najbolje pevače, pa nema sumnje da će kafana Teatro veoma brzo postati jedno od vodećih mesta za provod u prestonici.

Radno vreme naše najveće i najbolje kafane je od 23:30h pa sve do 5 časova iza ponoći, a mi vam savetujemo da se prepustite uživanju i iskusite potpuno novu dimenziju noćnog provoda! Dobrodošli!

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Teatro