• Sinđelićeva 34
    Beograd, Zemun
  • 23:00h - 01:30h (vikendom do 04:00h)
  • Pop / Rock / Starogradska
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Terca se nalazi u samom srcu prelepog Gardoša u Zemunu, odnosno nalazi se na adresi Sinđelićeva broj 34. Ova kafana je zadržala kafanski duh i boemsku atmosferu pa se može i reći da je prava kafana! Kafana Terca je, u novom ambijentu i malo preuređenom prostoru, otvorena krajem 2012 godine,a na istom mestu postoji već 15 godina.

Poznata je širom prestonice i zna se da su u njoj nekada zore dočekivali mnogi poznati gradski boemi. Zaposleni u kafani Terca omogući će vam, svojom ljubaznom i prijatnom uslugom, da ovo mesto zavolite već pri prvoj poseti.

Uz pića vrhunskog kvaliteta, poput vina iz vinarije Kovačević ili domaćih rakija, i mešovitih ritmova pop-rock muzike do savršenih tamburaša, ova kafana vam garantuje odličan provod do ranih jutarnjih časova. Cene su više nego pristupačne, domaćini uvek raspoloženi, atmosfera vesela.

Predivno osvetljenje i zvuci omiljene pesme daju poseban šarm ovog luksuznom zdanju i potiru jaz između boemskih i luksuznih provoda jer u kafani Terca ljubitelji dobrog pića i dobre pesme sve to imaju na jednom mestu.

Ovde je zabava opuštena, atmosfera je domaćinska, a enterijer će vas uvek vraćati ka onim starim kafanskim vremenima koja su opevana u starogradskim pesmama, ispričana u najboljim domaćim filmovima i u najlepšim ljubavnim pričama, zato otpočnite svoju kafansku priču sa kafanom Terca. Arhitektonski koncept kafane Terca je takav da nema lošeg mesta, pa vam ništa neće promaći, i uvek možete biti u samom centru zbivanja.

Kafana Terca sinonim je nezaboravnih večeri. Taktovi muzike koja svira uživo razgaliće svakog gosta i ko jednom zađe u ovaj jedinstveni prostor uvek će poželeti da se vrati. Ovde se na jednom mestu susreću prošlost i budućnost, kroz zidove ove kafane izviru sećanja što muzika jako dobro zna i svojim notama, neće vam dati da sednete ni na tren.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Terca
Average rating:  
 1 reviews
 by Cvrle

Jedna od boljih kafana u Zemunu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Terca