• Kralja Petra 13-15
    Beograd, Stari grad
  • 23:30h - 04:00h
  • Starogradska
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Tiho Noći je popularna prestonička kafana koja se nalazi na adresi Kralja Petra 13-15, dok je ulaz u kafanu iz restorana Que Passa?.

Ono što vam kafana Tiho Noći pruža jeste nesvakidašnji svet vrhunskog hedonizma, besprekornu uslugu od strane vrhnskog i profesionalnog osoblja, koje je uvek spremno da vas usluži i da vam izađe u susret. Konobari kafane Tiho Noći su ujedno i vaši najbolji prijatelji za provod ili rame za plakanje.

U kafani Tiho Noći sigurno ćete uvek naići na prijatno raspoloženje, dobre duše, kao i neizmerni komfor. Opuštenost skladno pomešana sa sofisticiranim i elegantnim elementima omogućava neponovljivi i jedinstveni doživljaj. Enterijer je takođe veoma prijatno uređen, i u svakom smislu podređen vašem uživanju. Arhitektonski koncept kafane Tiho Noći je takav da nema lošeg mesta, pa vam ništa neće promaći, i uvek možete biti u samom centru zbivanja. Što se unutrašnjosti tiče dekorisana je ciglom tamne boje, drvetom i interesantnim nijansama zidova, gde spoj strogih oblika i neutralnosti odiše savršenstvom. U ovom modernom ambijentu, sa izvanrednom akustikom, nesumnjivo ćete provesti najlepše momente sa svojim prijateljima, porodicom, i dragim osobama, a pri tom ne potrošiti previše novca.

Za vaš vrhunski provod kafana Tiho Noći otvorena je od 23:30 h, pa sve do 4 h iza ponoći, i to petkom i subotom. Kafana Tiho Noći može se pohvaliti velikim muzičkim profesionalcima, a smim tim i muzikom visokog kvaliteta, koja je pretežno žanrovski usmerena na starogradske melodije, ali kako to uvek biva na mestima na kojima je mušterija najbitnija, ovde se može čuti sve ono što inspiriše muzičare, i ono u čemu gosti najviše uživaju u tom trenutku. Muzika je tu da upotpuni vaše uživanje svim čulima, i učini da vam ova kafana nedostaje već pri samom izlasku iz nje. Kapacitet kafane Tiho Noći je 120 ljudi, a svi gosti su uvek vidno raspoloženi i maksimalno zadovoljni uslugom i čitavim konceptom ovog sjajnog mesta.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Tiho Noći
Average rating:  
 2 reviews
 by Nikoleta

Omiljena kafana 🙂

 by Jelena Jovanovic

Super mesto, uvek odlican provod bude 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Tiho Noći