• Sinđelićeva 7
    Beograd, Zemun
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Rock / Starogradska
  • 70 Ljudi

Program kafane

PETAK 21. Februar
Tamburica rakijica

SUBOTA 22. Februar
Tamburica rakijica

Kafana Tri Kuma Debela ušuškana je u samom srcu prelepog Gardoša u Zemunu, odnosno nalazi se na adresi Sinđelićeva broj 7.

Kafana Tri Kuma Debela predstavlja pravo boemsko mesto koje odiše lepotom i energijom starog Beograda. Svi ljubitelji etno duha i kvalitetne pesme u kafani Tri Kuma Debela nesumnjivo će pronaći svoj kutak za uživanje. Enterijer kafane Tri Kuma Debela dekorisan je veoma pažljivo, pa tako možete uživati u delu kafane koji je sav u ciglama, ili pak u drugom koji je u starinskim tapetama, sa goblenima. Kafana Tri Kuma Debela raspolaže jednim barskim i mnoštvom kafanskih stolova. Iako prilično intimna, kafana je prostrana pa uvek imate mesta za igranje.

U kafani Tri Kuma Debela možete biti maksimalno opušteni i provoditi se od četvrtka do subote do čak 4 h iza ponoći, dok je kafana sredom otvorena do 3 h iza ponoći. U zavisnosti od toga koji dan odaberete za vaš provod kafana Tri Kuma Debela nudi vam žanrovski različite noći, pa tako možete uživati u akustičnim večerima uz pop i rock muziku, kvalitetne hitove narodne muzike i starogradske numere. Ono što je sigurno, kafana Tri Kuma Debela zadovoljava ukuse različitih profila ljudi, i svojom besprekornom uslugom na svetskom nivou čini da se osećate zaista izuzetno.

Ono što ovu kafanu razlikuje od velike beogradske ponude kafanskih mesta, jesto to što su konobari u Tri Kuma Debela izuzetno ljubazni, uvek spremni da vas usluže, saslušaju, nasmeju ili sa vama popričaju. U kafani Tri Kuma Debela gosti su uvek na prvom mestu, kao i njihov komfor i uživanje. Kapacitet gostiju je oko 60 ljudi. Ako poželite da zapevate, zaigrate, da se opijete, opustite ili razgalite, onda je pravi izbor kafana Tri kuma debela. Gosti su uvek raspoloženi, a tu su i još raspoloženiji muzičari, koji garantuju dobar provod uz domaća i strana pića, meze i neponovljivu atmosferu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Tri Kuma Debela