• Sinđelićeva 7
    Beograd, Zemun
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Rock / Starogradska
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Tri Kuma Debela ušuškana je u samom srcu prelepog Gardoša u Zemunu, odnosno nalazi se na adresi Sinđelićeva broj 7. Dođite i uverite se zbog čega se provod u ovoj kafani danima prepričava. Ono što je interesantno je to da su vlasnici ove kafane stvarno tri kuma debela i da su joj ime dali po tome.

Tri kuma debela rezervacije - online brzo i lako

Za maksimalno uživanje u kafani Tri kuma debela rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Tačnije, kada je reč o Tri kuma debela Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Kafana Tri Kuma Debela

Ukoliko želite da vam veče protekne u nesvakidašnjem ambijentu kafane Tri kuma debela rezervacije su obavezne, jer veliki broj Beograđana rado posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti kafane uvek popunjeni.

Opis kafane Tri kuma debela koja će vas osvojiti

Kafana Tri Kuma Debela predstavlja pravo boemsko mesto koje odiše lepotom i energijom starog Beograda. Svi ljubitelji etno duha i kvalitetne pesme u kafani Tri Kuma Debela nesumnjivo će pronaći svoj kutak za uživanje.

Enterijer u objektu kafana Tri Kuma Debela dekorisan je veoma pažljivo, pa tako možete uživati u delu kafane koji je sav u ciglama, ili pak u drugom koji je u starinskim tapetama, sa goblenima. Kafana Tri Kuma Debela raspolaže jednim barskim i mnoštvom kafanskih stolova. Iako prilično intimna, kafana je prostrana pa uvek imate mesta za igranje. Uslovi za rezervacije ne postoje, a obzirom i da je kafana Tri kuma debela cenovnik pripremila sa jako niskim cenama pića, bićete zadovoljni boravkom na ovom mestu uz provod koji traje do ranih jutarnjih sati.

Muzika koja se sluša u ovoj kafani

U zavisnosti od toga koji dan odaberete za vaš provod kafana Tri Kuma Debela nudi vam žanrovski različite noći, pa tako možete uživati u akustičnim večerima uz pop i rock muziku, kvalitetne hitove narodne muzike i starogradske numere. Ono što je sigurno, kafana Tri Kuma Debela zadovoljava ukuse različitih profila ljudi, i svojom besprekornom uslugom na svetskom nivou čini da se osećate zaista izuzetno.

Kafana Tri Kuma Debela

Tri kuma debela kafana - zašto izaći na ovo mesto

Ono što ovu kafanu razlikuje od velike beogradske ponude kafanskih mesta, jesto to što su konobari u Tri Kuma Debela izuzetno ljubazni, uvek spremni da vas usluže, saslušaju, nasmeju ili sa vama popričaju. U kafani Tri Kuma Debela gosti su uvek na prvom mestu, kao i njihov komfor i uživanje.

Kapacitet gostiju je oko 60 ljudi. Ako poželite da zapevate, zaigrate, da se opijete, opustite ili razgalite, onda je pravi izbor kafana Tri kuma debela. Gosti su uvek raspoloženi, a tu su i još raspoloženiji muzičari, koji garantuju dobar provod uz domaća i strana pića, meze i neponovljivu atmosferu.

Tri kuma debela Beograd - lokacija na kojoj se nalazi kafana

Već smo napomenuli da se kafana Tri kuma debela nalazi u samom srcu Gardoša u Zemunu. Adresa na kojoj je smeštena ova kafana je Sinđelićeva broj 7. Nema razloga da svoju šetnju Gardošem ne završite u kafani Tri kuma debela. 

Kafana Tri kuma debela parking

Važna infomracija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom dođu u Tri kuma debela kafanu jeste ta da ovaj objekat ne poseduje privatni parking, ali je za sve drage goste na raspolaganju ulični parking neposredno pored kafane.

Tri kuma debela radno vreme

Vlasnici Tri Kuma Debela radno vreme kafane su tako formirali da možete biti maksimalno opušteni i provoditi se od četvrtka do subote do čak 4 sata iza ponoći, dok je kafana sredom otvorena do 3 sata iza ponoći.

Kafana Tri Kuma Debela

Rezervišite svoje mesto u ovoj kafani i uživajte u najluđem provodu!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tri kuma debela
Average rating:  
 1 reviews
 by Miroslav

Prelep ambijent


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Tri kuma debela