• Masarikov trg 10
    Beograd, Zemun
  • 22:00h - 04:00h
  • Folk / Starogradska
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Tri Promila je novootvoreno mesto za izvanredan kafanski provod koje odiše pravim boemskim duhom.

Kafana Tri Promila se nalazi u Zemunu, na adresi Masarikov trg broj 10, i predstavlja jedinstveno mesto ovakvog tipa, u šta ćete se i sami uveriti prilikom prve posete ovom sjajnom lokalu.

U kafani Tri Promila moći ćete da se provodite tri dana u nedelji, odnosno sredom, petkom i subotom, kada je vaš najluđi provod zagarantovan. Do ranih jutarnjih časova moći ćete da uživate u društvu najlepših devojaka, ali i u bogatoj ponudi velikog broja alkoholnih pića. Ono što je takođe bitno napomenuti jeste da su cene u kafani Tri Promila veoma korektne i pristupačne, što će dodatno doprineti vašem maksimalno opuštenom provodu.

U kafani Tri Promila, pored svih navedenih pogodnosti, očekuje vas i besprekorna usluga, kao i vrhunsko osoblje, uvek spremno da vas sa ljubaznošću usluži.

Izuzetnosti kafane Tri Promila takođe doprinosti neverovatan muzički program i kvalitet izvođača koji ovde rado nastupaju. Naime, ovo je jedna od retkih prestoničkih kafana gde možete uživati u izvanrednom zvuku neozvučenih tamburaša. Starogradska i narodna muzika dominira repertoarom, ali u zavisnosti od publike, koja muzičarima predstavlja prioritet, u kafani Tri Promila čuju se one numere u kojima svi u tom trenutku uživaju

Što se enterijera tiče kafana Tri Promila stavlja izuzetno veliki akcenat na uređenost, prijatnost i vaš potpuni komfor. Posebnom boemskom duhu, pored fantastične muzike pune emocija, doprinosi i prostor dekorisan kariranim stolnjacima. Kafana Tri Promila raspolaže udobnim mestima za sedenje, ali i prostranim šankom koji je pogodan za sve one koji vole da imaju pregled čitave kafane. Kapacitet gostiju je 150 ljudi.

Samo par dana nakon otvaranja kafane Tri Promila jasno je da će ovo mesto postati vodeće kada je u pitanju beogradski noćni provod. Kafana Tri Promila svojom fantastičnom ponudom garantuje neizbežni spektakl kada god da je posetite, a na vama je samo da proverite zašto.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Tri Promila
Average rating:  
 1 reviews
 by Vesna

Bio je provod skroz na nivou


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Tri Promila