• Mokroluška 174
  • 22:00h - 05:00h
  • Folk / Ciganska
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Triada nalazi se u Mokroluška 174, ovo je veoma lepo mesto za sve poklonike ciganske muzike. Kafana Triada će raditi od srede do nedelje i svojim gostima pružiti najbolju moguću zabavu koja se oslanja na principe pesme, igre i uživanja. Ciganska muzika ima posebnu emociju, koja sa sobom nosi jedan određeni vreo i primamljiv temperament u kom će svi gosti fantastične kafane Triada moći maksimalno da uživaju. U kafani Triada u kojoj može da se veseli 120 ljudi i to od 22h do 5 ujutru moći ćete da čujete i prijemčive folk note, tako da će se za svačiji ukus naći po neka pesma. Kafana Triada veoma lepo koketira sa svim svojim gostima i to na najvišem mogućem nivou, reč je o mestu sa kog nikada nećete poželeti da odete jer vas ovde čeka zabava koja je dobitna kombinacija za sva vaša čula i uz koju nećete sesti do poslednjeg takta.

Kafana Triada je jedno veselo i lepo uređeno mesto, gde će svi poklonici dobrog zvuka moći da pronađu sve što im je potrebno za dobru i kvalitetnu zabavu, reč je o kafani koja brižno neguje svoje goste i u kojoj su vaše želje imperativ kojim se osnivači ovog lepog i vedrog kafanskog prostora rukovode kada je u pitanju nivo usluge i kvalitet kreiranja repertoara koji nikada ne može da omane. Kafana Triada je osnovana da osluškuje sva vaša kafanska maštanja, na ovom mestu moći ćete da doživite pravi smisao kafane i kroz lepe i emotivne ciganske note preživite različite kafanske sudbine koje će vaše veselje učiniti lepšim i boljim.

Kafana Triada ima enterijer koji će prijati vašim čulima i koji se savršeno uklapa sa kafanskom atmosferom koja je u kafani Triada veoma uzavrela i privlačna. Svirači koji su u ovoj kafani zaduženi za dobro raspoloženje, tačno znaju kako da vam se približe i kako da vas ganu, to su muzički znalci koji kafanski život drže u malom prstu i zbog kojih ćete poželeti da se na ovo mesto, mesto odličnog provoda koje se zove kafana Triada vraćate sa osmehom i zagrejani za najbolji provod jer on na ovom mestu nikako ne može da izostane.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Triada (Medaković)
Average rating:  
 1 reviews
 by Misa

Odlicna rakija kod njih


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Triada (Medaković)