• Knez Mihailova 48 (pasaž preko puta Lilly-ja)
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana u Prolazu je popularna prestonička kafana, koja se nalazi u Knez Mihailovoj ulici broj 48, pasaž preko puta Lilly drogerije. Izvanredna lokacija koja pruža najluđi kafanski provod.

Reč je o pravoj domaćinskoj i prijateljskoj kafani, koja ne samo da će vas obradovati pravim domaćinskim enterijerom nego i pravim boemskim cenama, koje vam pružaju priliku da uz odlične kafanske note uživate i u svim pićima koje volite i bez kojih kafanski izlazak nema onu pravu draž.

Sa muzičkim programom i zagevanjem atmosfere počinje se oko 22 h, dok provod traje do čak 3 h iza ponoći. Muzika je žanrovski usmerena na pop, folk i starogradsku muziku, ali se iz kafane uvek čuje ono u čemu gosti najviše uživaju. Poseban akcenat stavlja se na emocije i pravu iskrenu pesmu, koja će vas uvek dirnuti.

Za sve goste Kafane u Prolazu obezbeđen je i parking, a za uživanje u letnjim prestoničkim danima tu je i prelepa prostrana bašta, koja dopušta maksimalno uživanje u svim čarima Beograda. Pravi boemi se rado provode u Kafani u Prolazu jer je atmosfera zaista opuštena, a enterijer podređen vašem maksimalnom uživanju. Ono što se posebno izdvaja u Kafani u Prolazu jesu izuzetno pristupačne cene, pa se možete provoditi bez brige o svom novčaniku. Pored bogate ponude pića, gde se posebno izdvaja savršeno domaće vino, gostima je dostupno i meze.

Ovde treba da dođete sa ljudima do kojih vam je najviše stalo i da uz dobru čašu i dobro piče upoznate još zanimljivih i razdraganih ljudi koji će sa vama u Kafani u Prolazu podelilti onu najvažniju  ideologoju kafansku, nemojte to propustiti ni za šta na svetu.

Kapacitet Kafane u Prolazu je oko 120 ljudi, dok je usluga zaista besprekorna. Osoblje je spremno da vas usluži u bilo kom trenutku i ispuni apsolutno sva vaša očekivanja. Jedno je sigurno - Kafana u Prolazu je zaista idealno mesto za opušteni provod i uživanje za apsolutno sva čula i mesto na koje se uvek vraćate.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana U Prolazu
Average rating:  
 1 reviews
 by ivica

Dobra kafana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana U Prolazu