• Ada Ciganlija, lokal br. 7
    Beograd, Čukarica
  • 22:00h - 05:00h
  • Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana A u Red Šuzu Kafanica je jedno veoma elegantno mesto, svojevrsni dodir luksuza na Adi Ciganliji u lokalu br. 7, gde je predviđeno da u taktovima popularne folk muzike užitak pronađe 200 ljudi.

Kafana A u Red Šuzu Kafanica je idealno mesto zabave, posebo za sve ljubitelje popularne muzike u kojoj mogu da uživaju od 22h pa sve do 5h iza ponoći. Kafana A u Red Šuzu Kafanica je osmišljena da na jedan veoma glamurozan način donese kafanske provode svima koji teže za takvom vrstom izlazaka, ovde će svi ljubitelji noćnog provoda moći da rezervišu separe, visoko sedenje, barski sto ili kafanski i uživanje može da počne.

Kafana A u Red Šuzu Kafanica donosi eru provoda koja Beogradu i te kako nedostaje, ovo je kafana ispričana iz sofisticiranog ugla sa enterijerom koji ostavlja bez daha. Sve je dovedeno do perfekcije, karirani stolnjaci koji ovoga puta nisu crveni nego braon, otvaraju jednu sasvim novu dimenziju kafanskog provoda i uživanja u istom. Osvetljenje je veoma brižno odabrano i perfektno se uklapa sa zidovima toplih tonova, pravi mali raj za sva čula. Kafana A u Red Šuzu Kafanica je prilika da se provedete u odabranom društvu uz omiljenu muziku i da napunite baterije za sve obaveze koje vam predstoje.

Usluga u Kafani A u Red Šuzu Kafanici ne može biti drugačija do perfektna, ljubazno i profesionalno osoblje je tu da vas sasluša i ugosti na najbolji mogući način. Cene su veoma pristupačne, a izbor bića veoma raznovrstan usklađen potrebama svakog gosta.

Repertoar koji vas čeka u Kafani A u Red Šuzu Kafanica je zaista pravi kafanski onaj koji podseća na kafanu iz najboljeg doba, ovde ćete imati priliku da uživate u taktovima svojih omiljenih pesama i da se veselite u najboljem društvu u najlepšoj kafani u gradu. Kafana A u Red Šuzu Kafanica je mesto koje će vaše noći učiniti veoma posebnim, ovo mesto je čista emocija i to ona kafanska, prilika da se lepo provedete i veslite do ranog jutra. Sve što ste ikada želeli od kafane imate u Kafani A u Red Šuzu Kafanica, dođite da se u to i uverite.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana A U Red Šuzu Kafanica
Average rating:  
 1 reviews
 by Natasa

Pamtim super provod ovde 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana A U Red Šuzu Kafanica