• Višnjićeva 9
    Beograd, Stari grad
  • 11:00h - 00:00h (vikendom do 03:00h)
  • Starogradska
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Uteha je potpuno nov lokal koji predstavlja jedinstveni savršeni spoj kafane i pivnice. Nalazi se u samom srcu Beograda, na Dorćolu, a adresa je Višnjićeva broj 9. Locirana na atraktivnoj lokaciji, kafana Uteha idealno je mesto za uživanje, kako u dnevnoj, tako i u noćnoj varijanti.

Uteha predstavlja savršen spoj tradicionalnog i modernog, caffe-bara i pivnice, a u večernjoj varijanti i kafane. Na ovo sjajno mesto možete doći preko dana da popijete kafu sami ili sa prijateljima i uživate u prijatnoj i opuštenoj atmosferi kakva je uvek ovde. Pored toga, ono što krasi Utehu su svakako tamburaši koji če Vas zabavljati svakog petka i subote i uz koje je provod neprevaziđen! Pravi kafanski šmek koji miriše na najbolja kafanska vremena osvojiće vas nakon samo jedne posete ovoj sjajnoj boemskoj rezidenciji. Za Vas je, takođe, uvek tu prijatno i ljubazno osoblje koje će se pobrinuti da Vaš boravak na ovom mestu bude nezaboravan! Autentičan kafanski provod koji nudi ova kafana nikako ne smete da propustite! Sjajna zabava će Vam se uvući pod kožu tako da ćete poželeti da joj se iznova vraćate! Cene su pristupačne i da biste se sjajno proveli i poveli svoje prijatelje u izlazak koji se odigrava samo jednom u životu trebaće vam svota novca koju svi ljubitelji kafane mogu da izdvoje.

Kafana Uteha raspolaže barskim stolovima, niskim i visokim sedenjem, separeima, kao i pultom i šankom. Kapacitet kafane je 200 ljudi, tako da za svoje mesto ne morate da brinete, jer za istinske ljubitelje odličnog kafanskog provoda u "Utehi" uvek ima mesta!

Ne propustite priliku da se provedete kao nikada do sada. Ukoliko ste meraklija i volite da se provodite u kafanskom duhu, ovo je pravo mesto za Vas. Ovo mesto pružiće Vam nezaboravne noći "utehe" i ovde ćete garantovano pronaći svoj kutak, i već prilikom prve posete postati potpuno opčinjeni ovim mestom. Posebnim enterijerom i ljubaznim osobljem, Uteha će zasigurno postati deo vaše svakodnevice. Dođite i uverite se! Dobrodošli!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Uteha
Average rating:  
 1 reviews
 by Slaven

Kafana je super


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Uteha