• Đure Jakšića 3
  • 21:30h - 04:00h
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Život Moj, kafana simboličnog naziva uselila se u vaše živote ovog vikenda. Izuzetno moderan enterijer toplih tonova, obradovaće sve ljubitelje kafanskog provoda i to u strogom centru grada u ulici Đure Jakšića 3. Dodir luksuza protkan kafanskim tonovima idealan je izbor za provod jer objedinjuje različite ukuse i uspešno izlazi u susret i onim najzahtevnijim gostima.

Uz zvuke starogradske, folk i pop muzike, želje svakog gosta prioritet su kafane Život Moj, čije će vas prijatno i profesionalno osoblje oduševiti.
Predivno osvetljenje i zvuci omiljene pesme daju poseban šarm ovog luksuznom zdanju i potiru jaz između boemskih i luksuznih provoda jer u kafani Život Moj ljubitelji dobrog pića i dobre pesme sve to imaju na jednom mestu.

U ovom predivnom, elegantnom, romantičnom, a opet kafanskom i boemskom mestu, svoju ljubav, sreću, omiljenu pesmu, boemski provod, može potražiti 120 gostiju koji će biti primljeni na najprofesionalniji i najtopliji način, jer kafana Život Moj brine o svakom svom gostu i ima sluha za sve njegove želje.

Prijateljske cene, kvalitet i dobar provod prvo je na šta pomislite kada čujete ime kafana Život Moj. Ako želite da iznenadite voljenu osobu, pođete u nezaboravan provod sa prijateljima, zapevate nekome na uvce, kafana Život Moj je upravo mesto koje tražite. Ruku pod ruk, duh boemskog Beograda i luksuz modernog vremena protkan taktovima pesme uz koje se i pati i voli nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Kafana Život Moj sinonim je nezaboravnih večeri. Taktovi muzike koja svira uživo razgaliće svakog gosta i ko jednom zađe u ovaj jedinstveni prostor uvek će poželeti da se vrati. Ovde se na jednom mestu susreću prošlost i budućnost, kroz zidove ove kafane izviru sećanja što muzika jako dobro zna i svojim notama, neće vam dati da sednete ni na tren.

U kafani Život Moj takođe vam je na raspolaganju za organizovanje svih vrsta proslava, i to po veoma povoljnim uslovima.

Igra i pesma se podrazumevaju u kafani Život Moj, ovde ćete zaboraviti na sve probleme čim čujete prve taktove vaše omiljene pesme koju muzičari uvek pogode. U ovoj kafani ćete se osećati posebno, otmeno, ovde se susreću boemsko pero Đure Jakšića i nežnost kašmira, izvanredan provod, vruhunske usluge i nezaboravne noći su upravo ono što zaslužujete, jer jedan je život.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Život Moj
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Život Moj