• Milutina Ivkovića 2a (Autokomanda)
  • 08:00h - 00:00h (četvrtkom i vikendom do 03:00h)
  • Pop / Folk
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Zlatarski Raj nalazi se na adresi Milutina Ivkovića 2a, odnosno locirana je na Autokomandi, što je atraktivna lokacija iz bilo kog dela grada da dolazite. Kafana Zlatarski Raj predstavlja izvanredno mesto koje vam pruža vrhunsko uživanje u prijatnom ambijentu, koji posebno krase boemski crveni karirani stolnjaci.

Enterijer je veoma interesantan i podređen je vašoj opuštenosti i uživanju. Šank je dekorisan ciglom, a unutrašnjost lokala je kreirana kombinacijom modernih i tradicionalnih elemenata. Akustika prostora je takođe izuzetna. U kafani Zlatarski Raj komfor i zadovoljstvo gostiju su uvek na prvom mestu, pa su gosti uvek u pravu. Kafana Zlatarski Raj pogodna je kako za dnevno uživanje, savršenu šoljicu kafe ili opušten razgovor sa prijateljima, tako i za spektakularan večernji provod uz kvalitetnu muziku. Naime, ova ogromna kafana, koja je kapaciteta oko 300 ljudi, svakodnevno radi kao restoran domaće kuhinje, koji pruža niz fantastičnih specijaliteta neverovatnog ukusa, dok četvrtkom, petkom i subotom ima muzički program. Muzika je žanrovski pretežno usmerena na pop i folk muziku, dok su izvođači veliki profesionalci sa puno iskustva. Oni uvek osete publiku i repertoar prilagođavaju strukturi gostiju, kao i njihovim željama. U kafani Zlatarski Raj sevdah je uvek zagarantovan.

Usluga u kafani Zlatarski Raj izdvaja se kao izuzetno besprekorna, sa raspoloženim osobljem, uvek spremnim da vam ispuni sve želje i omogući nezaboravno iskustvo. Kafana Zlatarski Raj predstavlja pravo prijateljsko mesto, sa opuštenom atmosferom, ali i prijateljskim cenama. Naime, velika ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i specijaliteti ove kuhinje, dostupni su vam po veoma pristupačnim cenama, koje su pogodne za svačiji džep. Kafana se otvara u 8 ujutru i radi tačno do ponoći četiri dana u nedelji, dok četvrtkom, petkom i subotom radi čak do 3 h iza ponoći. Posetite kafanu Zlatarski Raj da biste doživeli jedinstveno prestoničko iskustvo uz najbolju pesmu, iskrene emocije i savršen provod. Ne propustite uživanje u Raju.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Zlatarski Raj
Average rating:  
 1 reviews
 by Djole

Hrana za 10!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Zlatarski Raj