• Sinđelićeva 47 (Zemun)
    Beograd, Zemun
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 180 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafanica Beli Zec predstavlja izvanredno mesto za pravi boemski provod, locirano u Zemunu, tačnije na adresi Sinđelićeva 47. Kafanica je otvorena od 22 h, i radi sve do 3 h iza ponoći.

Što se muzičkog repertoara tiče, u kafanici Beli Zec možete uživati uz Pop, Folk i Starogradsku muziku, a najčešće se čuje upravo ono što gostima najviše prija. Svakog petka i subote na ovom sjajnom mestu uživo svira izvanredan bend - "Beli Zec".

Ono što je takođe posebno interesantno za ovu kafanicu jeste njen enterijer koji predstavlja svojevrsnu kombinaciju duha boemskog, ali i modernog! U ponudi su specifični barski stolovi kreirani od buradi, kao i obična mesta za sedenje koja krase čuveni karirani stolnjaci. Sve to u kombinaciji sa modernom rasvetom i kvalitetnim ozvučenjem čini ambijent kojem ne možete odoleti! Takođe, kafana je pogodna za organizaciju raznih vrsta proslava, jer ima mogućnost preuređenja, tako da se moze organizovati proslava kako za mali, tako i za veliki broj ljudi. Kafana može da se pregradi, ali i da se proširi, u zavisnosti od onoga što klijent želi i što mu je potrebno. Dakle, kafana Beli Zec je pogodna kada je u pitanju bilo koja vrsta prezentacija, koktela i proslava, kao što su rođenja deteta, rođendansko slavlje, svadbe, razne privatne proslave... Kafanica Beli Zec neće vas izneveriti kada je u pitanju obeležavanje vaših posebnih trenutaka. Po želji klijenata organizuje se meze, ali i razne vrste hrane i pića. U ponudi kafanice Beli Zec je zaista bogata karta pića po pristupačnim cenama, jer se tradicija istih gaji od samog otvaranja kafane. Takođe je bitno istaći da je kafanica Beli Zec u Zemunu poznata po svojoj besprekornoj usluzi, profesionalnom osoblju i zadovoljnim mušterijama.

Kada jednom posetite kafanicu Beli Zec nema sumnje da ćete ubrzo poželeti da se u njoj provodite ponovo. Nemojte nam verovati, proverite i sami zbog čega je Beli Zec omiljen!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafanica Beli Zec
Average rating:  
 1 reviews
 by rakas

top top, proveli smo najbolje godine zivota tamo!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafanica Beli Zec