• Vukasovićeva 21b
  • 21:00h - 02:00h
  • Pop / Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafanica Tabloid nalazi se u Vukasovićevoj ulici 21b na Kanarevom brdu, na mirnom i lepom mestu. Kafanica Tabloid je pravo boemsko mesto veselog duha i pruža jedinstven provod i zaista izvanredan muzički program, u kome različiti profili ljudi mogu da uživaju. U Kafanici Tabloid možete se provesti uz izvanredne bendove i poznate pevače koji prave neverovatno dobru atmosferu, uz pop i folk muziku, kao i sve ono što gosti u trenutku požele da čuju.

Ono što posebno treba da naglasimo za Kafanicu Tabloidu, jeste velika ljubaznost i profesionalnost osoblja i neverovatno poštovanje gostiju, koji to cene i zbog toga se ponovo vraćaju u ovu kafanu. Takođe, osoblje Kafanice Tabloid će vas uvek sačekati na ulazu i ispratiti do vašeg mesta, zato ne sumnjajte u fenomenalnu uslugu druželjubivih i vrednih radnika Kafanice Tabloid.

Ali, još je milion razloga da posetite ovu kafanicu, a mi ćemo se ograničiti na one najbitnije. U Kafanicu Tabloid dolaze najlepše devojke, ovde se padne u najiskreniji sevdah, i doživi provod kakav samo možete da poželite. Tabloid nudi i niske cene, prilagođene svačijem džepu, a izbor pića je veliki.

Kad ste srećni, kad ste tužni, usamljeni ili u paru, kada slavite, i ako baš ništa ne slavite - Kafanica Tabloid je pravo mesto za vas! A kako bi svi rekli, uvek ima povoda da se nazdravi. Zato, nazdravite u najboljem društvu, na najboljem mestu, za najbolje stvari - u Kafanici Tabloid! Tabloid predstavlja savršen izbor za svaku priliku i situaciju.

Što se enterijera Kafanice Tabloid tiče, veoma je jednostavan i prilagođen svim gostima i njihovoj udobnosti. Unutrašnjost kafane je opustajući, dizajniran poput starovremenskih kafana. Kafanica Tabloid je takvog arhitektonskog sklopa da loših mesta nema, odnosno u svakom trenutku ćete biti u samom centru zbivanja.

Zato obezbedite uvek svoje mesto na vreme jer je veliko interesovanje za Kafanicu Tabloid, a kapacite je oko 150 ljudi. Ono što je sigurno, iz Kafanice Tabloid uvek ćete izaći veseliji i srećniji, nego kad ste u nju ušli i garantovano ćete se opet vratiti. Jer Kafanica Tabloid ostavlja dubok trag u vama. Trenutno radno vreme kafanice Tabloid je četvrtak, petak i subota, od 21h pa sve do dva sata iza ponoći.

Ukoliko nemate auto, autobuske linije kojima možete doći do vaše omiljene kafanice Tabloid su autobusi 47, 48, 50, 54, 59 i 94. Dođite da se družimo i uživamo u dobroj muzici, i prijatnoj i toploj atmosferi! Čekamo vas!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafanica Tabloid
Average rating:  
 1 reviews
 by Vojin

za ovaj deo grada, top prica


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafanica Tabloid