• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 22:00h - 05:00h
  • Pop / Folk
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Na Vodi Kafana nalazi se na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Ušće bb, blizu samog ušća Save u Dunav.

Svi znamo da proleće nije ono pravo ako nije na reci, a Na Vodi Kafana je jedan potpuno novi koncept kafanskog provoda koji još niste doživeli. Vođeni idejom da provod na reci bude za pamćenje, osmišljen je ovaj tip "kafanskog splava".

Na Vodi Kafana radi od 22 časa pa sve do zore, a sviraju se provereni, ali i aktuelni kafanski hitovi. Za sve koji provod vole da započnu i završe dobrim zalogajem, Na Vodi Kafana je mislila i na to, pa je pripremila mezetluke i specijalitete sa roštilja. Pored bogate ponude alkoholnih i bezalkoholnih pića, omiljenih rakija i vina, gosti će moći da uživaju i u roštilju koji će spremati leskovački majstori.

Enterijer Na Vodi Kafane je tipičan kafanski. Zidovi u cigli, drvene stolice i stolovi, stari lusteri i fotografije najpoznatijih narodnih pevača. Pravi merak se ovde prosto doživi.

Po prvi put u gradu imate mogućnost da osetite kompletnu kafansku usluga na nivou, i to sve u noćnom provodu. Dođite i proverite zašto je Na Vodi Kafana bolja i drugačija od drugih!

Reka je oduvek bila inspiracija i sinonim za uživanje, opuštanje i dobar provod. A Beograd leti živi upravo na rekama! Zato se ove sezone na Savi preselite u Na Vodi Kafanu, novo mesto koje će svim ljubiteljima kvalitetnog provoda i dobrih, starih kafanskih hitova biti odrednica za vrhunski provod.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Na Vodi Kafana