• Ušće 1a
    Beograd, Novi Beograd
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Splav Bard je potpuno novi koncept vrhunskog kafanskog provoda. Ovaj splav je još jedno od osveženja beogradske scene, a nalazi se na Ušću, novom lokalitetu za noćni provod u prestonici zabave. Radno vreme splava Bard je od 23h do 04h, kapacitet  je oko 500 ljudi, a karta za ulaz je odlično raspoloženje uz obaveznu rezervaciju.

Splav Bard ima dva nivoa, a enterijer je topao, prijatan i na veoma lep način i bez kompromisa koketira sa luksuzom. Pored toga splav je opremljen najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem. Loše mesto praktično i ne postoji, već gde god da se nalazili uvek ste u centru dešavanja.

I najprobirljivi gosti uživaće u provodu na ovom prelepom splavu, koji oslanjajući se na stara kafanska merila nudi sevdački provod u nešto urbanijem i modernijem ruhu. Cene na splavu Bard omogući će vam da uživate u svim svojim omiljenim pićima, a osoblje je toliko ljubazno, profesionalno i šarmantno da ćete poželeti da vas služi svaki dan. Menadžment splava Bard učinio je sve da gosti budu prezadovoljni i verujte nam na reč sve je na izuzetno visokom nivou i neponovljivo, još je samo ostalo da se i sami uverite u to.

Splav Bard nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na pop i folk muziku, ali se nesumnjivo može čuti sve ono u čemu gosti uživaju. Osetite klupski ambijent sa kafanskim cenama.

Kada jednom posetite splav Bard sigurno ćete poželeti da to iskustvo i ponovite, jer je za provod ovakvog tipa splav Bard ubedljivi lider, i pored jake konkurencije. Ako želite kvalitetan i neponovljiv noćni život splav Bard treba da postane vaša nezaobilazna destinacija.

Ispred splava Bard nalazi se besplatan parking velikog kapaciteta, što je u beogradskim uslovima zaista prednost ovog mesta.

Ovde treba da dođete sa ljudima do kojih vam je najviše stalo i da uz dobru čašu i dobro piće upoznate još zanimljivih i razdraganih ljudi koji će sa vama na splavu Bard podelilti onu najvažniju  ideologoju kafansku, nemojte to propustiti ni za šta na svetu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Bard