• Ušće 1a
    Beograd, Novi Beograd
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Splav Bard je potpuno novi koncept vrhunskog kafanskog provoda. Ovaj splav je još jedno od osveženja beogradske scene, a nalazi se na Ušću, novom lokalitetu za noćni provod u prestonici zabave. Radno vreme splava Bard je od 23h do 04h, kapacitet  je oko 500 ljudi, a karta za ulaz je odlično raspoloženje uz obaveznu rezervaciju.

Splav Bard ima dva nivoa, a enterijer je topao, prijatan i na veoma lep način i bez kompromisa koketira sa luksuzom. Pored toga splav je opremljen najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem. Loše mesto praktično i ne postoji, već gde god da se nalazili uvek ste u centru dešavanja.

I najprobirljivi gosti uživaće u provodu na ovom prelepom splavu, koji oslanjajući se na stara kafanska merila nudi sevdački provod u nešto urbanijem i modernijem ruhu. Cene na splavu Bard omogući će vam da uživate u svim svojim omiljenim pićima, a osoblje je toliko ljubazno, profesionalno i šarmantno da ćete poželeti da vas služi svaki dan. Menadžment splava Bard učinio je sve da gosti budu prezadovoljni i verujte nam na reč sve je na izuzetno visokom nivou i neponovljivo, još je samo ostalo da se i sami uverite u to.

Splav Bard nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na pop i folk muziku, ali se nesumnjivo može čuti sve ono u čemu gosti uživaju. Osetite klupski ambijent sa kafanskim cenama.

Kada jednom posetite splav Bard sigurno ćete poželeti da to iskustvo i ponovite, jer je za provod ovakvog tipa splav Bard ubedljivi lider, i pored jake konkurencije. Ako želite kvalitetan i neponovljiv noćni život splav Bard treba da postane vaša nezaobilazna destinacija.

Ispred splava Bard nalazi se besplatan parking velikog kapaciteta, što je u beogradskim uslovima zaista prednost ovog mesta.

Ovde treba da dođete sa ljudima do kojih vam je najviše stalo i da uz dobru čašu i dobro piće upoznate još zanimljivih i razdraganih ljudi koji će sa vama na splavu Bard podelilti onu najvažniju  ideologoju kafansku, nemojte to propustiti ni za šta na svetu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Bard
Average rating:  
 1 reviews
 by Natalija

Divno mesto, prelep ambijent i pravo uzivanje 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Bard