• Savski nasip bb (blok 44)
    Beograd, Novi Beograd
  • 21:00h - 03:00h
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Splav Suvenir nalazi se na Savskom nasipu bb, u bloku 44 na Novom Beogradu (kraj Gandijeve, okretnica autobusa 68).

Svakog ponedeljka, petka i subote od 21:00h pa sve do 03:00h, moćićete da uživate u sjajnoj kafanskoj atmosferi i perfektnom ozvučenju uz sjajne muzičare na Savskom keju.

Splav Suvenir je savršen u svakom svom segmentu, enterijer je topao i prijatan, dizajniran i koncipiran tako da ne postoji loše mesto u njemu. Na splavu Suvenir možete da birate gde ćete se smestiti.  Počevši od kafanskih stolova, niskih sedenja i velikih pultova poput community table za 10-ak i više ljudi, izgrađenih od najfinijeg drveta. Ovde definitivno možete uživati u "vreloj" atmosferi boemskog života.

Sjajan ambijent, vrhunski muzički program, profesionalno i ljubazno osoblje, kao sinonim najvišeg kvaliteta, zasigurno garantuje provod za prepričavanje na Suveniru. I najprobirljivi gosti uživaće u provodu u ovoj prelepoj kafani.

Cene na Suveniru omogući će vam da uživate u svim svojim omiljenim pićima, a osoblje je toliko ljubazno, profesionalno i šarmantno da ćete poželeti da vas služi svaki dan. Sve je na visokom nivou,a ostaje jedino da se sami uverite u to.

Muzički repertoar je žanrovski usmeren na pop, folk i starogradsku muziku, ali se nesumnjivo može čuti sve ono u čemu gosti uživaju. Usijana atmosfera  do ranih jutarnjih časova će vas sigurno ugrejati u zimskim danima.

Dođite na splav Suvenir i proverite zašto je ovde najbolji provod u gradu!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Suvenir