• Jovanke Radaković 80
    Beograd, Palilula
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Potpuno nova kafana koja će značajno doprineti noćnom životu prestonice, U kraju kafana, nalazi se u Jovanke Radaković 80 u Mirijevu. Ovo mesto brzo postaće omiljeno mesto za izlazak svih ljubitelja kafanskog provoda. Za vaše vrhunsko zadovoljstvo i nezaboravne kafanske momente U kraju kafana otvara svoja vrata. 

U kraju kafana rezervacije - online brzo i lako

Uz Beograd noću U kraju kafana i provod koji ona garantuje su vam dostupni uz svega nekoliko jednostavnih koraka. Rezervacije su potpuno besplatne, ali su obavezne, pa je poželjno izvršiti ih na vreme kako biste obezbedili svoje mesto.

Ukoliko želite da iskusite provod koji nudi U kraju kafana rezervacije možete napraviti veoma brzo i lako, uz samo jedan poziv ili poruku, a Beograd noću je za vas omogućio i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, kao i putem aplikacije.

Zašto izaći u popularnu beogradsku kafanu

U kraju kafana je potpuno novo mesto u gradu koje će postati vaša omiljena destinacija za stvaranje novih uspomena i prelepih trenutaka za pamćenje, mesto kome pripadate, kome se vraćate da tu podelite sve ono što vas raduje i što vas rastužuje.

Kafana U kraju - opis kafane koja će vas oduševiti

Ako želite da iskusite nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova, koji ćete dugo pamtiti onda je U kraju kafana savršen izbor za vas i vašu ekipu. Izlazak u ovu popularnu kafanu na Mirijevu je prava prilika da osetite istinsku kafansku žurku koja pleni i osvaja. 

Kafana U kraju je i zamišljena tako da bude vaš prvi izbor kada poželite da skoknete do grada i uživate u noćnom izlasku. 

Enterijer U kraju kafane 

Svojim specifičnim enterijerom U kraju kafana razlikovaće se od drugih kafana, a ljubazno i profesionalno osoblje potrudiće se da se osećate kao kod kuće i da stalno želite da se vratite. 

Enterijer U kraju kafane odiše prijatnom, pravom kafanskom atmosferom, koja se sa svakim pićem sve više i više zagreva dok ne dođe do tačke usijanja. Ambijent ovog mesta će vas oduševiti već na samom ulasku, a taj utisak će vas držati sve vreme boravka u kafani.

Muzika koja se sluša u U kraju kafani 

Svi gosti nove kafane - U kraju kafana, moći će da očekuju samo vrhunske izvođače i poznavaoce prave pesme koja je garant dobre zabave i besprekornog veselja. Na ovom mestu posetioci će moći da uživaju u vrhunskim hitovima pop i folk domaće muzike, a izvođači za sve goste stvaraju vrhunsku atmosferu koja ostavlja bez daha.

U kraju kafana Mirijevo - lokacija na kojoj se nalazi

Kao što joj i samo ime kaže kafana U kraju se nalazi u kraju poznatom po najboljem provodu u Mirijevu. Adresa kafane je Jovanke Radaković 80, dovoljno blizu centra gradskih dešavanja, a opet dovoljno daleko od gradske vreve i gužve koja ume da ometa.

Parking kod U kraju kafane 

Svi oni koji odluče da u provod krenu sopstvenim automobilom ne bi trebalo da brinu s obzirom na to da mogu pronaći sasvim dovoljno parking mesta u neposrednoj blizini kafane. A kako je ova kafana u Mirijevu poznata po ludim žurkama, ukoliko planirate da popijete koju čašicu više, pametnije bi bilo da ostavite automobil u garaži, a u izlazak bezbedno krenete gradskim ili taksi prevozom. 

U kraju kafana radno vreme

Kada je u pitanju radno vreme U kraju kafana je otvorena od 22:00h do 03:00h što je sasvim dovoljno vremena da svi ljubitelji noćnog provoda uživaju u sjajnoj atmosferi u ovoj popularnoj gradskoj kafani. 

U kraju kafana će postati mesto najboljeg provoda u gradu, gde ljudi uđu ne poznajući nikoga, a izađu sa četiri kuma. Dođite i uverite se zašto je baš ova beogradska kafana mesto koje ne biste smeli da zaobiđete. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

U Kraju Kafana
Average rating:  
 1 reviews
 by Teodora

Odlican provod svaki put!!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - U Kraju Kafana