Barovi, Beograd, Martin Ajdarević, Najave, No Stress, vesti

Od ovog vikenda kafe No Stress vraća kafansko veče četvrtkom u svoj program, a ove nedelje čekaju Vas Dara Moldovan i Martin Ajdarević. Na promociji će biti rakije po ceni od 100 i domaća vina 0,5l za 500 dinara. U petak Vas zabavlja neprevaziđena  Tatjana Cvetković Loka i momak koji pali najbolje gradske lokale Miroslav Ilić! Za subotu su zakazani Kristina Kuzmanovska i Darko Bartosek, koji će Vam obezbediti provod do jutra. Kulminacija svega je u nedelju kada kafe No Stress slavi svoj treći rođendan, uz brojna iznenađenja! Budite u No Stress-u u danima koji dolaze!

No stress - devojke - 14

Fotografisano u kafeu No Stress

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

No stress - devojka - 13

Fotografisano u kafeu No Stress

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com