• Ustanička 205c
    Beograd, Voždovac
  • 08:00h - 01:00h
  • Pop / Rock / House
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Anticipo nalazi se u Ustaničkoj ulici 205c i predstavlja jedinstven lokal koji se dosta razlikuje od široke beogradske ponude kafića, posebno po konceptu. Naime, Kafe Anticipo razvio se iz ideje da u Beogradu postoji mesto gde ćete se bukvalno osećati “kao kod kuće”. Primarni cilj jeste da kafe Anticipo okupi “porodicu” gostiju, koja će pored uživanja na ovom mestu, pružati uživanja i drugima i to svojom kreativnošću i entuzijazmom. Tačnije, čitav koncept zamišljen je tako da gosti kreiraju program, koji će naravno biti raznovrstan i odgovarati različitim profilima ljudi.

Pored dnevnih aktivnosti koje bi posetioci kafea Anticipo osmišljali i realizovali, oni će takođe biti idejni tvorci večernjeg i noćnog provoda. U okviru dnevnih događaja ponuda je za sada usmerena na muške i ženske dane. Muški dani će, razume se, biti dani za sport, kada će se pratiti naši ili ostali sportisti. Kada su ženski dani u pitanju, muškarcima će ulaz biti zabranjen, a lepši pol će po izuzetno promotivnim cenama moći da uživa u velikoj ponudi kolača i savršenih ukusa kafe. Još jedna jako interesantna stvar jeste da će devojke nedeljom pre podne moći da uživaju u manikirskim uslugama, koje će biti po promotivnim cenama u okviru kafea Anticipo.

Što se muzike tiče, za svakog će biti po nešto. U zavisnosti od ukusa svako će moći da odabere dan u nedelji koji najviše odgovara njegovom žanrovskom usmerenju. Gosti će moći da biraju između jazz, house, starogradske, pop i narodne muzike. Ono što je svakako najbitnije jeste da gosti kafea budu prijatelji i da imaju osećaj kao da su u svom domu, stoga i da aktivno učestvuju u izradi programa za bilo koji dan.

Kafe Anticipo predstavlja idealno mesto ukoliko imate neku ludu ideju i želite da je realizujete ili promovišete svoje vizije neobičnih dešavanja. Imate potpunu slobodu.

Ono što je cilj kafea Anticipo jeste da se razlikuju, budu prepoznatljivi, ali pre svega da vi maksimalno uživate.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Anticipo