• Generala Pavla Jurišića Šturma 14
    Beograd, Voždovac
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • House
  • 35 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Bašta Parkić nalazi se u Generala Pavla Jurišića Šturma 14 (nekadašnja Veljka Lukića Kurjaka), ulaz na parking i predstavlja savršeno mesto gde možete u dobrom društvu popiti šoljicu Vaše omiljene kafe ili osvežavajućeg pića. U prijatnom i rustičnom ambijentu našeg kafića dočekaće Vas ljubazno i profesionalno osoblje, koje je uvek tu da Vas srdačno ugosti.

Enterijer kafea Bašta Parkić uređen je u urbanom, industrijskom stilu kojim dominiraju materijali kao što su beton, opeka i drvo, što ga čini idealnim za svakodnevno uživanje u društvu Vaših prijatelja, kolega sa posla ili voljene osobe. Pored nesvakidašnjeg enterijera, izvrsna ponuda naših alkoholnih i bezalkoholnih pića učiniće da se u potpunosti opustite i setite nekih davnih, srećnih vremena.

Suncem obasjana bašta našeg kafića idealno je mesto za prvu jutarnju kafu i novine, a veliki izbor hladnih čajeva domaće proizvodnje upotpuniće Vaš predah sa prijateljima od svakodnevne gužve. Naša bašta po kojoj je kafić i dobio ime poseduje kapacitet od 50 sedećih mesta i predstavlja idealno mesto za opuštanje daleko od gradske buke i vreve.

Kafe Bašta Parkić predstavlja mesto okupljanja svih ljubitelja dobrog noćnog provoda. Sve posetioce našeg kafića svakog petka očekuju koktel večeri uz haus muziku, što obećava zagarantovan provod. Sa željom da pripadnicima svih generacija ponudimo mesto na kome će moći da uživaju i da se opuste od svakodnevnih problema, kafe Bašta Parkić nudi izvrsnu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, po pristupačnim cenama.

Ukoliko Vam je potreban adekvatan prostor za proslavu Vašeg rođendana ili organizaciju žurke, kafe Bašta Parkić je prava adresa za Vas. Iznajmljujemo prostor i organizujemo sve vrste proslava do 30 ljudi, uz prisustvo profesionalnih konobara. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju je adekvatan parking prostor.

Ako priželjkujete mesto na kome možete da se tokom dana opustite od svakodnevnih obaveza ili da se tokom večeri zabavite u društvu Vaših prijatelja, posetite kafe Bašta Parkić i uživajte u zagarantovano dobrom provodu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Bašta Parkić