• Palmotićeva 25a
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Rock
  • 40 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Beverly predstavlja jedinstveno prestoničko mesto koje je ušuškano u samom srcu grada, u najlepšem delu Palmotićeve ulice, gde najbolje možete osetiti život i dušu Beograda.

Kafe Beverly odiše gostoprimstvom, toplinom i prijatnošću, što vam omogućava da se ovde odmorite od urbanosti i obaveza, da se susretnete sa dragim ljudima, da popijete šoljicu najlepše kafe, kao i da se maksimalno dobro provedete. Kafe Beverly je izuzetno elegantan i nudi perfektnu svakodnevicu i za one najprobirljivije. Bilo da dođete na jutarnju kafu ili popodnevno uživanje, kafe Beverly vam nudi sve što poželite i inspiriše vas na nove ideje. Inspirisani ritualom uživanja, u maniru francuskog bistroa kafe Beverly nudi sve sastojke koje diktira sofisticiran životni stil.

Za početak dana, okušajte se u savršenoj snazi minijaturnog espresa. Tokom dana uživajte uz raznovrsnu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, sa mogućnošću da uživate u najkvalitetnijim kolačima, koji su spremljeni sa puno ljubavi. Spoj za idealno veče – veliki izbor koktela i karta vrhunskih pića stavljaju sva vaša čula pred iskušenje.

Ljubazno osoblje kafea Beverly teži da gostima uvek pruži vrhunski doživljaj u svakom smislu, bilo da je to osvežavajuće piće, fantastični slatkiš, sjajna i opuštajuća muzika, ili samo neobavezni razgovor.

Ono što treba imati na umu jeste da na ovom mestu ništa nije obično. U kafeu Beverly sve je podređeno hedonističkim shvatanjima, od najmanjih detalja pa do samog enterijera, koji bi svako trebalo da dođe i da ga doživi na svoj način. Old fashion nameštaj i briga o sitnicama  pokazuje samo koliko se truda uložilo u osmišljavanju ovog enterijera, sve zarad vašeg uživanja. Veoma šik, sa duhom Pariza u sebi, sa toplinom i udobnošću čitavog ambijenta. Puno drvo dominira u Beverly cafeu kao dokaz beskopromisnog kvaliteta. Usluga koja ide uz ovakav enterijer samo nastavlja liniju savršenstva.

Kafe Beverly poseduje i sjajnu baštu u najmirnijem delu centra Beograda. Svakog dana do ponoći, a vikendom jedan sat kasnije,možete uživati u sjajnoj muzici, koja je uglavnom žanrovski usmerena na pop i strani rok, koktel druženju i raznovrsnim žurkama.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Beverly