• Gospodara Vučića 245
    Beograd, Vračar
  • 08:00h - 01:00h
  • House / Pop
  • 90 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe The Boss izuzetno je prestoničko mesto za dnevno i večernje uživanje i provod svih hedonista, i onih koji umeju da cene posvećenost svakom detalju. Kafe The Boss nalazi se na atraktivnoj lokaciji, na adresi Gospodara Vučića broj 245. Za vaše uživanje i maksimalno dobar provod po vašoj meri kafe The Boss  otvoren je od 08:00 h, i radi sve do 1h iza ponoći, tako da predstavlja idealno mesto za vašu prvu jutarnju kafu, dnevni odmor sa prijateljima u toku dana, trač partiju, izlazak sa dragom osobom, ili pak za zagrevanje pred ludi izlazak koji samo prestonica nudi.

Ono što je bitno posebno istaknuti jeste da ćete u kafeu The Boss uvek biti maksimalno zadovoljni, jer je vaše uživanje svim zaposlenim na ovom mestu imperativ. Osoblje je veoma profesionalno i izuzetno ljubazno, i daje posebnu čar ovom sjajnom mestu. Ovde će vas uvek dočekati druželjubiva ekipa, pozitivna energija i prijatnost koja vam je potrebna da bi vaš dan bio potpun. Kafe The Boss čini sve da vem u toku boravka u njemu ništa ne zafali. Kapacitet kafea The Boss  je 90 ljudi.

Arhitektonski je osmišljen tako da jednostavno odiše udobnošću i najfinijim detaljima koji doprionose vašem prepuštanju savršenom. Fenomenalna osvetljenost, ciglani šank, neutralne boje u kombinaciji sa interesantnim dekoracijama na zidovima... Sve to čini izuzetni enterijer kafea The Boss, koji ćete obožavati već prilikom prve posete ovom kafeu. Kafe The Boss osmišljen je tako da i najveći detaljisti i perfekcionisti ostanu bez teksta i budu potpuno oduševljeni.

Muzika koja pretežno dominira u kafeu The Boss je žanrovski usmerena na House i Pop melodije, ali je prioritet pri izboru muzike visoki kvalitet, i dobar provod svih prisutnih. Moderan nameštaj, prelepa bašta, veliki izbor pića i vrhunska klopa ono je što će vaš dan učiniti savršenim. Ukoliko nam ne verujete, proverite sami... Pobegnite iz rutine i dozvolite sebi da se provedete onako kako zaslužujete.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe The Boss