• Trg Republike 3
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h
  • Lounge
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Boutique nalazi se pored spomenika Knez Mihaila, na Trgu Republike, u samom centru Beograda. Pored izvanredne lokacije koja maksimalno doprinosi popularnosti ovog mesta, usluga na neverovatno visokom nivou čini da ovo mesto bude veoma posećeno, i da uvek poželite da se ovde i vratite. Kafe i restoran Boutique poseduje prelepu baštu, u samom centru prestonice, gde uz piće po vašem izboru možete provoditi vreme posmatrajući prolaznike. Takođe predstavlja i idealno mesto za poslovne ili privatne razgovore, druženja sa prijateljima, za tračarenje sa najboljom drugaricom, ili intimno druženje sa vama dragom osobom.

Kafe Boutique karakteriše opuštajući ambijent, a enterijer odiše pozitivnom energijom i raspoloženjem, gde ćete se uvek osećati dobrodošlim. Spontana elegancija čini da se osećate istovremeno opušteno, ali i sofisticirano, na ovom izuzetno toplom i modernom mestu. Pastelne boje, uređenost bez nepotrebnih detalja, interesantan minimalizam na plafonu i pažljivo odmerena osvetljenost, samo su deo onoga što čini da se na ovakvom mestu potpuno predate uživanju i ne mislite ni na vreme, niti na svoje obaveze. Ovde možete doći ukoliko ste gladni, žedni, raspoloženi za nešto slatko, ili samo želite da odmorite uz prijatnu, nenapadnu muziku.

Kafe Boutique je mesto gde može lepo i da se pojede. Meni kafea Boutique prikazuje neverovatnu kreativnost u kulinarstvu stvorenu od šefova kojima je profesija zaista velika strast. Efikasna usluga na visokom nivou, uvek ljubazno i nasmejano osoblje i savršena kuhinja su prepoznatljivi poklon koji će vam uvek biti pružen u restoranu Boutique. Ovde možete uživati u kvalitetu hrane, kakav je retko moguće pronaći na bilo kom prestoničkom mestu. Ono što ćete svojim prijateljima sigurno prepričavati nakon posete ovog mesta jeste bogatstvo ukusa raznih slatkiša koji su na meniju kafea i restorana Boutique. Vrhunska usluga je u sitnicama, i u kafeu Boutique to znaju, stoga je svaka porcija, svako piće ili dezert, dekorisano do najsitnijih detalja, kako biste uživali svim čulima.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Boutique